Jaymz_Hetfield 14 Mart 2007 #61 Ya hasta mısın evladım hadi bekleme yapma burda 🙂 :N Bilinç altına hadi hadi 🙂
Jaymz_Hetfield 23 Nisan 2007 #62 19 Mayıs akşamı Dorock bar'a bekliyoruz herkesi. Master of Puppets albümünü icra edeceğiz. 🙂
T tcsatir 23 Mayıs 2007 #63 25 Nisan Cuma akşamı Neverland'le beraber DoRock'tayız. Herkesi bekleriz.
B bestem 24 Mayıs 2007 #64 . gercekten cok saglam bi grup tebrık ederim ...19 mayıs dorocktakı konserınıze yetısemedim 🙁 umarım yarın bı aksılıkk cıkmazz =) başarılarr...
. gercekten cok saglam bi grup tebrık ederim ...19 mayıs dorocktakı konserınıze yetısemedim 🙁 umarım yarın bı aksılıkk cıkmazz =) başarılarr...
Jaymz_Hetfield 26 Mayıs 2007 #66 Birkaç kayıt koyuyorum. Yorumlarınızı alırsak iyi olur. 🙂 Mysteria - Sins Of Omission Mysteria - Burning Times Mysteria - Aces High Mysteria - Be Quick Or Be Dead
Birkaç kayıt koyuyorum. Yorumlarınızı alırsak iyi olur. 🙂 Mysteria - Sins Of Omission Mysteria - Burning Times Mysteria - Aces High Mysteria - Be Quick Or Be Dead
B bestem 29 Mayıs 2007 #67 dinledim gördümm biliyorum mysteria o gece gercekten süpperdi...umarım tekrar dinleyebilirizz sizi..başarıllarr... 😉
dinledim gördümm biliyorum mysteria o gece gercekten süpperdi...umarım tekrar dinleyebilirizz sizi..başarıllarr... 😉