bildiğim kadarıyla dream tvde yapılan haksızlık...bikaç grubun tanıtımı yapıldı dream tvde.bence bu tanıtım yapılan gruplara ayrıcalık,diğer gruplarada haksızlıktı...doğru olanı yaptıklarını düşünüorum paranoyanın...şansları bol olsun...
zorba demiş ki:keşke bu forumun başlığı...reklam&grubum&arkadaşlarım olsaydı...
zaten kimsenin bi b?k dinlediği yok...
imaginary_ demiş ki:çok doğru sölüosun valla abi katılıorum kesinlikle...herkes farkında bu yarışmanın adil olmıcanın...haksızlıklar daha oylama başlamadan başlamıştı yaaa...
IbanezRB demiş ki:Çevresi geniş olan gruplara oy yağarken,pek de bilinmeyen ama kaliteli işler yapmaya çalışanlar yok sayılmaları acayip bişey.Bir de insanlar genelde yaşadıkları şehirlerin gruplarını destekliyor gördüğüm kadarıyla.Bu durumda kesin bir Ankaralı grup pörtlenmesi bekleniyor.İzlenimlerim şunlardır ki.Ankaralı dinleyiciler ya oradaki gruplarına çok sadıklar ve diğerlerinin onlardan hiçbirşekilde iyi olmadığnı düşünüyorlar,yada yeni birşeyler keşfetmeleri için zamanları yok.Sakın sözlerim yalnış anlaşılmasın kimseye laf atma niyetinde değilim sadece kendimce gözlemim bu.Şehir ayrımcığının da olduğunu düşünüyorum.Ankara'ya mı taşınsak grupça 😀
IbanezRB demiş ki:Çevresi geniş olan gruplara oy yağarken,pek de bilinmeyen ama kaliteli işler yapmaya çalışanlar yok sayılmaları acayip bişey.Bir de insanlar genelde yaşadıkları şehirlerin gruplarını destekliyor gördüğüm kadarıyla.Bu durumda kesin bir Ankaralı grup pörtlenmesi bekleniyor.İzlenimlerim şunlardır ki.Ankaralı dinleyiciler ya oradaki gruplarına çok sadıklar ve diğerlerinin onlardan hiçbirşekilde iyi olmadığnı düşünüyorlar,yada yeni birşeyler keşfetmeleri için zamanları yok.Sakın sözlerim yalnış anlaşılmasın kimseye laf atma niyetinde değilim sadece kendimce gözlemim bu.Şehir ayrımcığının da olduğunu düşünüyorum.Ankara'ya mı taşınsak grupça 😀
AliSeyhun demiş ki:IbanezRB demiş ki:Çevresi geniş olan gruplara oy yağarken,pek de bilinmeyen ama kaliteli işler yapmaya çalışanlar yok sayılmaları acayip bişey.Bir de insanlar genelde yaşadıkları şehirlerin gruplarını destekliyor gördüğüm kadarıyla.Bu durumda kesin bir Ankaralı grup pörtlenmesi bekleniyor.İzlenimlerim şunlardır ki.Ankaralı dinleyiciler ya oradaki gruplarına çok sadıklar ve diğerlerinin onlardan hiçbirşekilde iyi olmadığnı düşünüyorlar,yada yeni birşeyler keşfetmeleri için zamanları yok.Sakın sözlerim yalnış anlaşılmasın kimseye laf atma niyetinde değilim sadece kendimce gözlemim bu.Şehir ayrımcığının da olduğunu düşünüyorum.Ankara'ya mı taşınsak grupça 😀
Abi yanlış anlaşılmasın söylediğim sakın,tutumu desteklediğim de sanılmasın ama 700 katılımcı olunca tabi insan korkuyor direk. İzlediği ya da duyduğu grupların şarkısnı dinliyor sadece. Zannetmiyorum ben oy verenlerin dinlediği ve beğendiği bir gruba başka şehirde diye oy vermeyeceğini. Sadece ona ulaşamamanın verdiği bir çarpıklık.
dlynch demiş ki:bu yarışma da çevresi çok olan değil iyi hacker lık yapabilen birinci olacak.