Nokiasupersound Müzik Yarışması

holaholatoo demiş ki:
arkadaslar bundan 4 ay once eskisehir e gitmistim 2--2.5 hafta kaldım.. eskisehirden ii gruplar cıkıo bunu bılıorum 2 sene ust uste roxy 1.si eskisehirden cıktı ordakı grupları dınledım nerdeyse hepsini yalnız bı tane grubu cok begendın DREAMER su anda kayıtları cok ıı deil canlı performanslarına gore kayıdı dınledıkten sonra sok 8O oldum buyuk ıhtımal maddi imkanlardan dıyorum kesınlıkle ilk 10umda bu grup canlı canlı dınlemenız sıddetle tavsıye edılır.... 😉

Sen herşeyi 4 defa mı söylersin genelde yoksa insanların söylediklerini anlamayacak kadar aptal mı olduğunu düşünüyorsun ? Üstelik bu son yazdığım mesaj ilk yazdığın mesaj olması gerekmezmiydi ??? Garip işler dönüyor burda :!: Destek vereceksen dediğin grubun sayfası vardır burada yada yoksa o grup adına açarsın orada desteklerini belirtirsin.Ama illaki dersin burada yapıcam .O zaman neden beğendiğini mesela :gitarlar riflerin çok beğendim çünkü bana bunu hatırlatıyor..davulcu iyiyazmış özellikle nakarat sonu bas gitarla uyumu çok iyi gibi gibi gibi.Öyle beğeiyorum demekle olmuyor.Eğer beğeniyorsan nedenini de söyle ve bizimle paylaş.Ayrıca ben neden beğenmediğimi söyliyim nakaratta vokal detone ama bu "o gün hastaydım "detoneliği değil ,eleman sanki enstumaları duymadan söylemiş gibi . Yarım ses hatta bazen bir ses aşağıdan söylüyor sonra tekrar yakalıyor sesi.Böyle olmaz .Evet doğru imkan olanak meselesi eğer şarkıyı E -mi den- söyleyemiyorsan D ye -re- çekersin olup biter.Buda mı oanaksız :?: :?: :?:

numetal_ demiş ki:
holaholatoo demiş ki:
arkadaslar bundan 4 ay once eskisehir e gitmistim 2--2.5 hafta kaldım.. eskisehirden ii gruplar cıkıo bunu bılıorum 2 sene ust uste roxy 1.si eskisehirden cıktı ordakı grupları dınledım nerdeyse hepsini yalnız bı tane grubu cok begendın DREAMER su anda kayıtları cok ıı deil canlı performanslarına gore kayıdı dınledıkten sonra sok 8O oldum buyuk ıhtımal maddi imkanlardan dıyorum kesınlıkle ilk 10umda bu grup canlı canlı dınlemenız sıddetle tavsıye edılır.... 😉

Sen herşeyi 4 defa mı söylersin genelde yoksa insanların söylediklerini anlamayacak kadar aptal mı olduğunu düşünüyorsun ? Üstelik bu son yazdığım mesaj ilk yazdığın mesaj olması gerekmezmiydi ??? Garip işler dönüyor burda :!: Destek vereceksen dediğin grubun sayfası vardır burada yada yoksa o grup adına açarsın orada desteklerini belirtirsin.Ama illaki dersin burada yapıcam .O zaman neden beğendiğini mesela :gitarlar riflerin çok beğendim çünkü bana bunu hatırlatıyor..davulcu iyiyazmış özellikle nakarat sonu bas gitarla uyumu çok iyi gibi gibi gibi.Öyle beğeiyorum demekle olmuyor.Eğer beğeniyorsan nedenini de söyle ve bizimle paylaş.Ayrıca ben neden beğenmediğimi söyliyim nakaratta vokal detone ama bu "o gün hastaydım "detoneliği değil ,eleman sanki enstumaları duymadan söylemiş gibi . Yarım ses hatta bazen bir ses aşağıdan söylüyor sonra tekrar yakalıyor sesi.Böyle olmaz .Evet doğru imkan olanak meselesi eğer şarkıyı E -mi den- söyleyemiyorsan D ye -re- çekersin olup biter.Buda mı oanaksız :?: :?: :?:
ne dıyorsun baba anlamadım bende senın dedıın gıbı mılletle paylastım zaten dusuncelerımı ben bu adamları canlı ızledım cok ıı olduklarını soledım sadece kayıdı dınleıp yorum yapılmamalı dedım canlı dınleyın grubu dedım ne gruplar war kayıtları dudak ucuklatıo ama iş canlıya geldınmı kotuler zaten bende kayıtta detonelık falan gorunce sasırdım bunu soledım ...garıp ne ıs donuo onuda acıklarsan sewınırım ....

arkadaşlar burası nss nin topici ise yarışmaya katılan grupların kendi reklamını yapması kadar normal ne olabilir ben bunu anamış diilim.naapnası gerekio insanların burda onu söylesin bakalım çok bile arkadaşlar.

Selamlar: benden de bir kac kelam: bu bir yarismadir ve beklentisi olmayan katilmaz. Bugun bir mor ve otesi ya da Tarkan ya da Ceza bu yarismaya katilir mi sizce? Amac; ne amator gruplarla tanisip kaynasmak, ne bir seyleri paylasmak ne de "aslında arkadaslar zorladı yoksa katılmayacaktık" bahaneli öylesine maceradır. amaç bunlar olsaydı Haluk Levent de katılırdı bu yarışmaya🙂 Bu yarışmaya her katılanın sandığından daha da fazla bir amacı ve beklentisi var.kendim de dahilim buna tabi. Yarışmaların her biri kuralları itibariyle insanlara bu hırsı ve beklentiyi verir. uzun eşşekte bile insanlar daha fazla yüksekten arkadaşının tepesine düşmeye çalışmıyor mu🙂Konu müzik yarışması sanat yarışması olunca, müzikle uğraşanların genelinin yaptıklarını çaldıklarını birilerine dinletme heyecanıyla yaşamasıyla beklentiler de ayyuğa çıkıyor. Ancak bu noktada beklentiler hakkında umutsuzluğa düştükçe yarışmanın anlamsızlığı, oylamanın adaletsizliği, ve organizasyonun samimiyetsizliği ortaya çıkıyor. Baştan bu derece beklentisiz olan kesim zaten katılmıyor bu yarışmalara. Benim bu yarışma hakkında son olarak vardığım kanı: Reklam sektörü almış başını gitmişken Nokia çok ama çok başarılı bir reklam yapmış oldu. Bence takdir edilesi bir fikir ve başarılı bir sonuç. 5-6 ay süren bir reklam! yüz binlerce kişinin haberdar olduğu bir site, ve yüzlerce özgün parçadan oluşan bedava bir arşiv!!!Her hakkı nokianın olan🙂bugün üç saniyelik bir cıngıl için milyarlar harcanırken 4 er dakikalık yüzlerce cıngıl 🙂 Bu sonuçlar başarılı bir kampanya sonucu..Yarışmaya katılan bizlerse; buna en baştan eyvallah ama "ya tutarsa" diyen "beklentili" piyonlar🙂Ha, o yüzden şimdi kimse darılmamalı küsmemeli oyunu kurallarına göre oynamalı.
Bırakalım insanlar arkadaşlarının isimlerini burada duyurup, sevmediklerini yeesinler, kendi sitelerinin adreslerini koysunlar, bir şekilde oy toplayıp "ulen bari ilk yüze girelim" desinler, oy sistemini ve son raddeye kadar yarışmaya dahil olmak istemeyen juriye sataşsınlar, bir kerecik de bizi dinleyin be desinler...ya da demesinler..bilgisayar canavarları yüzlerce e-mail adresinden yüzlerce oy verip şarkılarını ilk ona soksunlar..ne olur ki?..en fazla ne olur🙂
Bu bir yarışma🙂
ya rış, ya da rışma...

bugun son gün oylama için ama ben daha ilk 10 listemi hazırlayamadım. 740 şarkıdan tarzlarına bakarak 240a indirmiştim, ve inatla o 240 şarkıyı dinlicem die ugraşıyorum 😀 şuan listeme 7 şarkı seçtim, henüz dinlemediğim 80 şarkı var. Kendimce adil olmaya çalışıyorum ama sonucun adil olacağını hiç sanmıyorum elbette. Yine de inadım sürüyor... :twisted:

başardım 240 şarkıyı da dinledim ve şuan için 80 şarkıya indirdim listemi. ilk 10 listemi de 5e indirdim. şimdi 80 parçadan 5 tane seçeceğim ve adil davranmış olmanın huzurunu yaşayacağım😀

ersinbjk demiş ki:
arkadaslar. yarısmada yaklasık 250 sarkıya göz attım. şimdiden 12-13 tane sarkı belirledim. ilk 10 seçmek hakkatten çok zor. ama ilk 3üm değişmeyecek gibi. 1. sıra kesinlikle parodi-yol 2.sıra düşey-arayış, 3. sıra ise hücre- son damlalar. bu 3 sarkının demosunu indirebileceğim bi yer varmı? yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler...

ben hücrenin gitaristiyim.. ilgi ve alakana mutlu oldum...

bence de ilk 10 seçmek çok zor ama bunun sebebi gerçekten başarılı ve seçilmeyi hak eden parçaların maalesef yalnızca 3 tane olması bence. geriye kalanlar ise vasat. seçeceğim 7 parça kötünün iyisi olacak :?

dt-lacrimale demiş ki:
başardım 240 şarkıyı da dinledim ve şuan için 80 şarkıya indirdim listemi. ilk 10 listemi de 5e indirdim. şimdi 80 parçadan 5 tane seçeceğim ve adil davranmış olmanın huzurunu yaşayacağım😀

Eh be kardeşim senden şurda 100 kişi olsa yetecek ya.Belki de vardır da çöp tenekelirinin altında gizleniyorlardır.Kim bilir.Bu kadar adil ve duyarlı olduğun için kendi adıma teşekkür ediyorum

dreamer_orco demiş ki:
umarım gercekten hem sahnesi hem kayıdı iyi olan birisi kazanır

kesinlikle buna katılıyorum.
biz burda oy verirken grupların sahnelerinden bi haberiz.
hatta az önce kaydını çok beğendiğim bi grubun canlıda berbat olduğunu öğrendim ve direk sildim listemden.
keşke hepsi hakkında bu şekilde bilgimiz olsa..

dt-lacrimale demiş ki:
dreamer_orco demiş ki:
umarım gercekten hem sahnesi hem kayıdı iyi olan birisi kazanır

kesinlikle buna katılıyorum.
biz burda oy verirken grupların sahnelerinden bi haberiz.
hatta az önce kaydını çok beğendiğim bi grubun canlıda berbat olduğunu öğrendim ve direk sildim listemden.
keşke hepsi hakkında bu şekilde bilgimiz olsa..

biizm sahne iyidir gel izle ekim ayında konserımız var sokarım beleş seni yeterki izlemeye gel😀

Geri