holaholatoo demiş ki:arkadaslar bundan 4 ay once eskisehir e gitmistim 2--2.5 hafta kaldım.. eskisehirden ii gruplar cıkıo bunu bılıorum 2 sene ust uste roxy 1.si eskisehirden cıktı ordakı grupları dınledım nerdeyse hepsini yalnız bı tane grubu cok begendın DREAMER su anda kayıtları cok ıı deil canlı performanslarına gore kayıdı dınledıkten sonra sok 8O oldum buyuk ıhtımal maddi imkanlardan dıyorum kesınlıkle ilk 10umda bu grup canlı canlı dınlemenız sıddetle tavsıye edılır.... 😉
ne dıyorsun baba anlamadım bende senın dedıın gıbı mılletle paylastım zaten dusuncelerımı ben bu adamları canlı ızledım cok ıı olduklarını soledım sadece kayıdı dınleıp yorum yapılmamalı dedım canlı dınleyın grubu dedım ne gruplar war kayıtları dudak ucuklatıo ama iş canlıya geldınmı kotuler zaten bende kayıtta detonelık falan gorunce sasırdım bunu soledım ...garıp ne ıs donuo onuda acıklarsan sewınırım ....numetal_ demiş ki:holaholatoo demiş ki:arkadaslar bundan 4 ay once eskisehir e gitmistim 2--2.5 hafta kaldım.. eskisehirden ii gruplar cıkıo bunu bılıorum 2 sene ust uste roxy 1.si eskisehirden cıktı ordakı grupları dınledım nerdeyse hepsini yalnız bı tane grubu cok begendın DREAMER su anda kayıtları cok ıı deil canlı performanslarına gore kayıdı dınledıkten sonra sok 8O oldum buyuk ıhtımal maddi imkanlardan dıyorum kesınlıkle ilk 10umda bu grup canlı canlı dınlemenız sıddetle tavsıye edılır.... 😉
Sen herşeyi 4 defa mı söylersin genelde yoksa insanların söylediklerini anlamayacak kadar aptal mı olduğunu düşünüyorsun ? Üstelik bu son yazdığım mesaj ilk yazdığın mesaj olması gerekmezmiydi ??? Garip işler dönüyor burda :!: Destek vereceksen dediğin grubun sayfası vardır burada yada yoksa o grup adına açarsın orada desteklerini belirtirsin.Ama illaki dersin burada yapıcam .O zaman neden beğendiğini mesela :gitarlar riflerin çok beğendim çünkü bana bunu hatırlatıyor..davulcu iyiyazmış özellikle nakarat sonu bas gitarla uyumu çok iyi gibi gibi gibi.Öyle beğeiyorum demekle olmuyor.Eğer beğeniyorsan nedenini de söyle ve bizimle paylaş.Ayrıca ben neden beğenmediğimi söyliyim nakaratta vokal detone ama bu "o gün hastaydım "detoneliği değil ,eleman sanki enstumaları duymadan söylemiş gibi . Yarım ses hatta bazen bir ses aşağıdan söylüyor sonra tekrar yakalıyor sesi.Böyle olmaz .Evet doğru imkan olanak meselesi eğer şarkıyı E -mi den- söyleyemiyorsan D ye -re- çekersin olup biter.Buda mı oanaksız :?: :?: :?:
ersinbjk demiş ki:arkadaslar. yarısmada yaklasık 250 sarkıya göz attım. şimdiden 12-13 tane sarkı belirledim. ilk 10 seçmek hakkatten çok zor. ama ilk 3üm değişmeyecek gibi. 1. sıra kesinlikle parodi-yol 2.sıra düşey-arayış, 3. sıra ise hücre- son damlalar. bu 3 sarkının demosunu indirebileceğim bi yer varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
dt-lacrimale demiş ki:başardım 240 şarkıyı da dinledim ve şuan için 80 şarkıya indirdim listemi. ilk 10 listemi de 5e indirdim. şimdi 80 parçadan 5 tane seçeceğim ve adil davranmış olmanın huzurunu yaşayacağım😀
dreamer_orco demiş ki:umarım gercekten hem sahnesi hem kayıdı iyi olan birisi kazanır
dt-lacrimale demiş ki:dreamer_orco demiş ki:umarım gercekten hem sahnesi hem kayıdı iyi olan birisi kazanır
kesinlikle buna katılıyorum.
biz burda oy verirken grupların sahnelerinden bi haberiz.
hatta az önce kaydını çok beğendiğim bi grubun canlıda berbat olduğunu öğrendim ve direk sildim listemden.
keşke hepsi hakkında bu şekilde bilgimiz olsa..
macha demiş ki:bu arada oylama bitti heralde nezaman belli olcak ilk 100 bilen varsa solesın merak ettım elendık galiba😀