igzas demiş ki:eyvallah biliyorduk yarışmanın şartlarını ama oylamada doğacak adaletsizliklere koskoca nokia bir şey düşünmüştür diye düşünüyorduk ve oylama sonuclarını bekliyorduk. gmrdük..yoksa haklısın belliydi bu işin böyle olacağı..
MusicMan demiş ki:ya ben sanmıorum bu tarz organizasyonlarda bi grubun kendine 100 tane mail atabilecegini..
sonuçta bunların anlaşılabilecegi programlar vs yokmu..(gerçekten bilmedigim için soruyorum..)
varsa zaten adamlar engellerler yani..
jan demiş ki:butun seçilme sistemlerine kotu bir kılıf bulan katılımcı arkadaşlar nasıl bir seçim olmalı sizce acaba,halk seçince yok arkadaşı cok olan grup,yok hackleyen grup,juri seçince yok ahmet'in oldugu juri,yok mehmet oldugu juri diye dert yanıyoruz,ne yapacak bu yarışmaları duzenleyenler,kimi neye göre kim sececek . . .
NOT:Gerci bu başka bir başlık konusu oldu ama,neyse en azından cok uzatmayalım 1 sayfa hakkımız var tartışmak için baştan diyim 🙂 sonra yine oy isteyen istediği yerden devam edebilir :?
aYNaLI-SuCuK demiş ki:Silent Disaster benim favorimdi. onlarca piyasa grubun içinden çıkarak ilk 100 e girmeleri gözardı edilmeyecek bi başarıdır bence kendilerini kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.
igzas demiş ki:müzik gibi temiz bir şeyin türkiyede nasıl içine edildiğini gördük. kendine çakma mail adresleri alıp sabahlara kadar oy atan abilerimiz olmuş bariz belli bir şey bu. ilk 100 de haketden gruplar yok mu var ama coğunluğu bakınca saçmalığı görmemek elde değil.ilk 100 sıralamasında alfabetikde 19 numarayı bi dinleyin sonra gidin hepsi yazan ksısımda 146 numrada d-tech denen arkadaşı dinleyin tarzları cok farklı olabilir ama hangisinin neyi hakkettiğine siz karar verin.
korkuluk,dreamer,m.u.g.,d-tech,karantina,hücre,insan,kod,düş macunu,..bu böyle gider..bu gruplar de bilirdi kendine mail adresleri alıp oylama yapmayı bi de araştırın forumları yalvaranları görün sonra listeye bakın..neyse yeni bir şey öğretti bu yarışma hepimize !..
bedbin olarak da giremedik bu listeye ama sorun bizim girememiş olmamız değil müziğe temiz bakan bir cok grubun girememiş olması..tekrar belirtiyorum bu ilk 100 de hepsinin temiz bakmadığı anlamıza gelmez..