Extacy617 demiş ki:lan gene her telden çalionuz ha 🙂
zanax04 demiş ki:evet emre ye kesinlikle katılıyorum eğlendiğimiz zevk aldığımız herşeyi ayırt etmeden çalmaya çalışıoruz. eğlendirme de son derece doğru yanıt olmş🙂
PuNky601 demiş ki:ewet baba bizim konsere müslümcüsünden tikitopuna kadar herkes gelebilir herkes kendinden bişeler blur bizim grupta SOAD meselesine gelince hakkaten iyi oldu zaten doğru düzgün çalamıyoduk 😀
canorsal demiş ki:bırak olm bu ayakları, hani nerde şarkı hayranlarınız sizden somut şeyler beklior. "albumu tamamladık kayıt aşamasında menajerle yaşadığımız sorunlar nedeniyle album çıkış tarihi 30 şubat 2007 ye ertelenmiştir" tarzı monologlar yapıp çileden çıkartmayın bizi arkadaşım. biz istiyoruz ki pyracantha albumu nu dost kitabevinde P harfinin oldugu yerde Petek dinçöz ün cd lerinin hemen önünde bulalım 🙂🙂 şaka bir yana çalışmaların bir kısmında pyracantha ile beraberdim, beste çok sağlam geliyor...başarılarınızı butu türkiye duysun istiyorum. saygılar
canorsal demiş ki:bence charon mükemmel olur- ama her bakımdan mükemmel olur
_Blackheim_ demiş ki:hmm charon ,rammstein olur evet ama ben bide brutal vokalli uykusuz hergece istiyorum 😀 aslında istediğim daha var ama hadi bunlar olsun 😉
-Alcohollica- demiş ki:Metallica ,Anathema ve Opeth coverlarınızı merak ettim dinlemek isterim başarılar...
Luke demiş ki:Fragile Dreams'i kaydedin bakalım 🙂
PuNky601 demiş ki:bence sağlam bi metallica kaydedelim ama whiskey deil daha ii bişe daha anlamlı aklımda bikaç bişe war...