EmilioDeCarro demiş ki:yani bizde biliriz gerektiği zaman sert çalmayı ama herkesin eğlenmesi için daha zevkli keyifli şarkılar seçtik hala yaranamadık e yapmalı bilmiyorum şu şarkılar çokm usert arkadaşlar soruyorum sizlere;
Kurban - Yine
Alien Ant Farm - Smooth Criminal
Charon - Little Angel
Metallica - For Whom The Bell Tolls
Teoman - Uykusuz Hergece
System Of A Down - Aerials
Anathema - Fragile Dreams
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Marilyn Manson - Sweet Dreams
Blur - Song
jet - are you gonna be my girl
metallica - whiskey in the jar
opeth - ending credits
K_r_m demiş ki:EmilioDeCarro demiş ki:yani bizde biliriz gerektiği zaman sert çalmayı ama herkesin eğlenmesi için daha zevkli keyifli şarkılar seçtik hala yaranamadık e yapmalı bilmiyorum şu şarkılar çokm usert arkadaşlar soruyorum sizlere;
Kurban - Yine
Alien Ant Farm - Smooth Criminal
Charon - Little Angel
Metallica - For Whom The Bell Tolls
Teoman - Uykusuz Hergece
System Of A Down - Aerials
Anathema - Fragile Dreams
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Marilyn Manson - Sweet Dreams
Blur - Song
jet - are you gonna be my girl
metallica - whiskey in the jar
opeth - ending credits
Ankara'ya yeni bir ses yeni bir solugu bu repertuar ile getiriyorsaniz bence bir kere daha gozden gecirin.
Bilinen butun barlarda ve bilinen butun kucuk amator gruplarda ayni parcalar var.
Zevk sizin zevkiniz tabi kimse karisamaz ama 1.sayfadaki grup tanitimini okuyunca bi de repertuara goz atinca bi celiski gordum.
Gruba basarilar,kendi tarzinizi olusturun bence.
bordoGV demiş ki:arkadaşlar sizi hiç dinleme fırsatım olmadı.çok isterim dinlemeyi..başarılarınızın devamını dilerim...
GiTaRiST_17 demiş ki:Walla Ben Grup İsmini görünce dedim heavy falan yapıyolar boşver tarzım değil..birde EmilioDeCarro nickli arkadaş bizim başlıkta yazmış bişiler awatarı direk death çiler gibi 😀 ama baktım alternatif rock yazıyor en kısa zamanda dinleyeceğim... Grup İntegral'den Başarılar... Yolunuz Açık Olsun Arkadaşlar..