- Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkür ederiz destekleriniz için ...
PuNky601 demiş ki:dün patetik idea konserindeydim tunalı gölgede seyirci gölge'nin adına göre fiyaskoydu 29unda orayı patlatalım hep birlikte...
YiGo demiş ki:PuNky601 demiş ki:dün patetik idea konserindeydim tunalı gölgede seyirci gölge'nin adına göre fiyaskoydu 29unda orayı patlatalım hep birlikte...
aahahahaha çok saol ya 😀😀😀 ama gerçekten cem çok haklı... Sebebi sanırım aynı gün ve saatte Dip Bar'da yapılan Punk konseriydi... Gençli orayı tercih etti 🙂
Neyse 29unda umarım saatler çakışmaz çakışsa bile bizim konser biter bitmez koşa koşa gelicem izlemeye sizi... 🙂
Görüşürüz dostlar 🙂
PuNky601 demiş ki:eywallah ROM arkadaşlarını da çağır yonjadan =) anladın sen 😉
Organizer demiş ki:Teşekkürler Ayrıntılı Açıklaman İçin Emilio 😉
EmilioDeCarro demiş ki:(DIP NOT: ANGEL ORGANIZASYON KONSERE GELEN DİNLEYİCİLERİN HANGİ GRUBU İZLEMEYE GELDİÐİNİ BİLMEK İSTİYOR.BU NEDENDEN DOLAYI BU KONSER İTİBARİYLE ÇOK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE ARAŞTIRMA İÇERİSİNDE OLACAÐINDAN SİZDEN RİCA EDİYORUM GİRİŞTE VERİLECEK OLAN ANKETE SADECE PYRACANTHA'YA GELDİÐİNİZİ SÖYLEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.)
ters_yon demiş ki:EmilioDeCarro demiş ki:(DIP NOT: ANGEL ORGANIZASYON KONSERE GELEN DİNLEYİCİLERİN HANGİ GRUBU İZLEMEYE GELDİÐİNİ BİLMEK İSTİYOR.BU NEDENDEN DOLAYI BU KONSER İTİBARİYLE ÇOK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE ARAŞTIRMA İÇERİSİNDE OLACAÐINDAN SİZDEN RİCA EDİYORUM GİRİŞTE VERİLECEK OLAN ANKETE SADECE PYRACANTHA'YA GELDİÐİNİZİ SÖYLEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.)
Ne yazık ki bu yaklaşımınızın etik açıdan son derece yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Konsere giren kişileri bu şekilde yönlendirmeye çalışmanızın çoğu kişide olumsuz etki bıracaktır. Gruplara, onları takip eden seyirci sayısına göre "avantaj" sağlanacağını biliyordum, ancak amacınızın bu şekilde açık açık dile getirilmesi, bu konserde yer alan diğer bir grupta yer alan biri olarak rahatsızlık verici. Büyük harflerle yazman ise bu işe ne kadar umut bağladığınızı gösteriyor sadece.
Lütfen müziğimizi yapalım, müzik kazansın, gruplar sonunda zaten kazanacaktır.
Saygılar