Nora (Alternative/Metal) - Ankara

angel3smallforum1al7.jpg

Emre sölediğim gibi orda olamayacağım ama şimdiden başarılar diliyorum size..Güzel bir konser olacağına eminim...Dağıtın ortalığı gençler arkanızdayım 🙂

1xk4.jpg

4 Kasım 2006 Tarihinde IF Performance Hall'da konserimiz olacaktır.Bizi desteklemek isteyen herkesi konsere bekliyoruz.Konsere ilk grup olarak çıkacağız.Fix ve Köle gruplarıyla aynı sahneyi paylaşacağız görüşmek dileğiyle ...

Çok extra bir durum olmadığı taktirde (ki olacağını zannetmiyorum) Pazar günü gölgede olacağım...

Tüm gruba başarılar diliyorum arkadaşlar...

Gerçekten memnun kalacağınızı düşündüğüm bir sahne gölge sahnesi...

Sizde herkesin memnun kalacağı bir grupsunuz...

Pazar görüşürüz. 🙂

YiGo demiş ki:
Çok extra bir durum olmadığı taktirde (ki olacağını zannetmiyorum) Pazar günü gölgede olacağım...

Tüm gruba başarılar diliyorum arkadaşlar...

Gerçekten memnun kalacağınızı düşündüğüm bir sahne gölge sahnesi...

Sizde herkesin memnun kalacağı bir grupsunuz...

Pazar görüşürüz. 🙂

çok teşekkür ederiz
yiğit bizi yanlız bırakmadığın için orada görüşürz 😉

Pop-UpBand demiş ki:
Pazar günkü ve 4Kasım'daki konseree basarılar.. beyler!(varsa bayanlar🙂 ) Pop-Up adınaa hepimiziin guzel bi konser gecirmesi dileğiylee..! Görüşmek üzere..

çok güzel bir konser olacak umarım görüşmek dileğiyle ...

Tek kelimeyle mü-kem-mel-di-niz!!!! Çok eğlenceliydi, vokal gerçekten iyiydi, Little Angel'ın bu kadar iyi söylenebileceğini sanmazdım, ama çok iyiydi.Zaten orada bulunanların çoğu sizi desteklemek için oradaydı, siz sahneden inince gitti herkes, ki sanırım 1 ya da 2 grup daha çıkacaktı.Was It Me'de süperdi, hepinizi tebrik ediyorum bu kadar sürede böyle olmak herkese nasip olmaz.Mükemmel bir akşamdı, sanırım bize sadece teşekkür etmek düşüyor...

Çok eğlenceli çok güzel bi konserdi.Tebrik ediyorum hepinizi!Çok başarılıydınız.İlk kez izledim sizi ve açıkça söyliyim bu kadar yeni bi grubun böyle iyi olabileceğine pek ihtimal vermemiştim.
Ayrıca Emre seni vokal olarak daha çok duyabilsek keşke 🙂

Gerçekten çok başarılı bir konserdi...

Bütün elemanları buradan ayrı ayrı tebrik ediyorum...

Bu geceden sonra sanırım sizi daha sık duymaya başlayacağız...

Tekrardan tebrikler...

Bu başarınızın devamını diliyorum...

pUrPLeLaMmAsHta demiş ki:
Tek kelimeyle mü-kem-mel-di-niz!!!! Çok eğlenceliydi, vokal gerçekten iyiydi, Little Angel'ın bu kadar iyi söylenebileceğini sanmazdım, ama çok iyiydi.Zaten orada bulunanların çoğu sizi desteklemek için oradaydı, siz sahneden inince gitti herkes, ki sanırım 1 ya da 2 grup daha çıkacaktı.Was It Me'de süperdi, hepinizi tebrik ediyorum bu kadar sürede böyle olmak herkese nasip olmaz.Mükemmel bir akşamdı, sanırım bize sadece teşekkür etmek düşüyor...

çok saolun teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için
keti demiş ki:
Çok eğlenceli çok güzel bi konserdi.Tebrik ediyorum hepinizi!Çok başarılıydınız.İlk kez izledim sizi ve açıkça söyliyim bu kadar yeni bi grubun böyle iyi olabileceğine pek ihtimal vermemiştim.
Ayrıca Emre seni vokal olarak daha çok duyabilsek keşke 🙂

huehueuhue saol incicim elimizden geleni yaotık büyük bir ihtimal beni vokal olarak her konserde 1 şarkıda dinleyeceksiniz değerli yorumların için çok sağol

YiGo demiş ki:
Gerçekten çok başarılı bir konserdi...

Bütün elemanları buradan ayrı ayrı tebrik ediyorum...

Bu geceden sonra sanırım sizi daha sık duymaya başlayacağız...

Tekrardan tebrikler...

Bu başarınızın devamını diliyorum...

çok sağol yiğitcim değerli yorumların için nice konserlere işallah ...

maresalx demiş ki:
yaaauuw aniden derslerim cikti anca 10 da donebildim eve valla gelicektim fghlkfsdlhk :?
neyse emilyocum bi sonraki konsere artik kusra bakma

önemli değil be abi 4 kasımda if 'te konserimiz var ona bekleriz 🙂 ...

arkadaşlar ayrıca bu konseri bize sağladığı için ANGEL ORGANİZASYON'a ve TUNALI GÖLGE'ye çok teşekkür ederiz iyi bir konserde elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik görüşmek dileğiyle...

Geri