- Konu Sahibi Konu Sahibi
çok sağol emrahcım sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂
cagdasE demiş ki:Umarım sizler için güzel geçer,eğlenceli bir organizasyon olur 😉
başarılar arkadaşlar...
_apeiron_ demiş ki:sizi gölgede en önde dinleyeceğimden emin olabilirsin emre...orda olacağım. 😉
_apeiron_ demiş ki:sizi en gölgede en önde dinleyeceğimden emin olabilirsin emre...orda olacağım. 😉
p_Absolution_q demiş ki:konserde başarılar arkadaslar yanınızdayız 😉
solocu666 demiş ki:aynı sahneyi paylaşcaz umarım güsel konser olur başarılar
p_Absolution_q demiş ki:konserde başarılar arkadaslar yanınızdayız 😉
abi biri yandı bunuda bizmi yakalım 😀EmilioDeCarro demiş ki:solocu666 demiş ki:aynı sahneyi paylaşcaz umarım güsel konser olur başarılar
yıkalım gölgeyi 3 grup olarak arkadaşlar eğlenip coşucaz süper olucak süper 😉
Organizer demiş ki:Bundan Önceki Organizasyonumda Sahneyi Patlatan Pyracantha'ya Teşekkür Etmiştim... Yabancılık Çekmeyeceği Bir Sahneye Çıkacak...
Süper Performance Süper Bir Repartuar Bielmiyorum Gölge Yıkılır Her Halde 😉 :twisted:
Başarılar...
bidiless demiş ki:selamlar🙂
cumartesi gelmeye çalışacağımdır ve gelebildiğim vakit, ruhsuz kadın'daki back'inizi de çözeceğimdir emre bey😛
başarılar dilerim arkadaşlar=)görüşmek suretiynen hoşçakalınız=)
DaRkShInE demiş ki:Olm ben sizi anlamıyorum ya,ne demek dinleyicilerimize layık olmaya çalışıyoruz,dinleyicileriniz size layık olsunlar :twisted:
Konserde başarılar goçlar 🙂....
bidiless demiş ki:selamlar🙂
cumartesi gelmeye çalışacağımdır ve gelebildiğim vakit, ruhsuz kadın'daki back'inizi de çözeceğimdir emre bey😛
başarılar dilerim arkadaşlar=)görüşmek suretiynen hoşçakalınız=)