Teşekkürler Lacey...Lacey demiş ki:"ruhsuz kadın" şarkısına bayıldım. gerçekten çok güzel olmuş. Türkçe Metal'e ilk defa şahit oldum ! 😀 harika birşey ya; daha fazla şarkı linki verirseniz çok güzel olur.
anaksunamun demiş ki:grubun davulcusuyla aynı sınıftaydık dersanedeyken ordan dikkatimi çekti de dinledim ruhsuz kadını ve çok güzel bence..
Supp demiş ki:arkadaşlar demonuzu dinledim soundlar güzel geldi yolunuzda başarılar.dawulcuyla gitaristin bizim okulda oldugunuda ögrendim 🙂 görüşmek dileğiyle kolay gelsin...
yorumların ve önerin için teşekkürler lacey, biz de bir sonraki kayıtta kaydedilecek cover şarkısına henüz karar vermedik, everybody's fool da olabilir tabi bu durumda🙂Lacey demiş ki:vaay demek birinci yıl doldu ? çok güzel. bunun şerefine bomba gibi bir konser verilir 😀
bir de keşke coverladığınız tüm şarkıların kayıtlarını koysaydınız. Gül arkadaşın sesinden "everybody's fool" dinlemek isterdim şahsen 😉
maresalx demiş ki:birinci yiliniz yasiniz kutlu olsun
pUrPLeLaMmAsHta demiş ki:Biraz geç oldu ama...1. yılınız kutlu olsun.Umarım daha çok konserde dinleyebiliriz sizi, çok iyi yerlere geleceksiniz, emin olun.Ve eminim ki daha çok şeyin yıllarını kutlayacaksınız, Ruhsuz Kadın'ın ya da ilk konserin ilk yılı gibi.Yeni besteyi sabırsızlıkla bekliyorum.Çok iyi bir iş çıkartacağınızı da biliyorum.Başarılar...
Çok teşekkürler pUrPLeLaMmAsHta...pUrPLeLaMmAsHta demiş ki:Biraz geç oldu ama...1. yılınız kutlu olsun.Umarım daha çok konserde dinleyebiliriz sizi, çok iyi yerlere geleceksiniz, emin olun.Ve eminim ki daha çok şeyin yıllarını kutlayacaksınız, Ruhsuz Kadın'ın ya da ilk konserin ilk yılı gibi.Yeni besteyi sabırsızlıkla bekliyorum.Çok iyi bir iş çıkartacağınızı da biliyorum.Başarılar...