Hepinize iyi yıllar ve iyi bayramlar ...
pUrPLeLaMmAsHta demiş ki:Hepinize iyi yıllar ve iyi bayramlar ...
a_dull_ache demiş ki:başarılar dilerim arkadaşlar umarım istanbul a gelirsiniz ve sizleri dinleme şansı buluruz...
spethe demiş ki:çok farklı bi soundları oldunu dü$ündüğüm bi grup. ilk besteleri olan ruhsuz kadını insn saatlerce sıkılmadan dinlebilir. diğer bestelerini (emrenin özellikle=) mrkla bklemekteim. bu işe gerçektn yüreklerini we hislerini koymaları bn hem heyecanlandırıo we türkiyenin mzk anlayışının biras ilerliyeceğine olan inancım artıo =) bi de ist. a gelseler bşka bişe istemem herhalde =P bol bol başarı diliyorum!!!
spethe demiş ki:çok farklı bi soundları oldunu dü$ündüğüm bi grup. ilk besteleri olan ruhsuz kadını insn saatlerce sıkılmadan dinlebilir. diğer bestelerini (emrenin özellikle=) mrkla bklemekteim. bu işe gerçektn yüreklerini we hislerini koymaları bn hem heyecanlandırıo we türkiyenin mzk anlayışının biras ilerliyeceğine olan inancım artıo =) bi de ist. a gelseler bşka bişe istemem herhalde =P bol bol başarı diliyorum!!!
Organizer demiş ki:Birileri Konser Mi Dedi ? 😆 Çalışmalarınıza Hız Verdiğiniz de ve İlk Stüdyonuzda Sizinle Beraberim... 😉
cagdasE demiş ki:gerçekten bu şubat tatili fazla uzun galiba :twisted: bitsede başlasak konserlere felan 🙂 yeni bestenizide merakla bekliyorum arkadaşlar,hepinize başarılar 😉
Çok teşekkür ederiz steve_o...steve_o demiş ki:beyler başarılar dilerm inş yakında aynı sahneyi paylaşıp beraber coşarız en kısa zamanda sizi dinlemeye gelicem