- Konu Sahibi Konu Sahibi
canakiyancanawar demiş ki:Arkadaşlar şimdiden yeni isminiz ve yeni basscınız hayırlı olsun umarım herşey gönlünüzce olur...
çok sağol abi sanada müzik hayatında başarılar...
canakiyancanawar demiş ki:Arkadaşlar şimdiden yeni isminiz ve yeni basscınız hayırlı olsun umarım herşey gönlünüzce olur...
irem13 demiş ki:Ex-Pyracantha yeni ismiyle Nora... Öncelikle yeni isminizin size uğur getirmesini ve daha bi çok başarılı konsere imza atmanızı dilerim... Ruhsuz Kadın, Son Defa ve Anlatır Tekrar'dan sonraki bestelerinizi dört gözle bekliyoruz... Playlistinize gelince çok sert olduğunu düşünmüyorum ben... Böle devam edin.. =)
Nora Rulezz :!:
drunkestien demiş ki:bugün billboard türkiye aldım rockn dark sayfasında prycanthana olarak sizinde haberiniz yer almakta🙂
pUrPLeLaMmAsHta demiş ki:İşte bu röportajı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.. =) Umarım yeni bestelerle olur. =)
drunkestien demiş ki:bugün billboard türkiye aldım rockn dark sayfasında prycanthana olarak sizinde haberiniz yer almakta🙂
irem13 demiş ki:ohoooow 🙂) ya bundan sora biçok dergide yer alıcaksınız sanırım, böle giderseniz 🙂)
yannız nerde yeni besteler? bekle bekle çatladık!!! yoksa 3 nisandaki röportajda bi süpriz mi beklio bizi? ordan mı duyucas yeni besteleri Nora?
mystere demiş ki:nora grup elemanlarına teşekkür ediyorum...🙂keyifli bir sohbettii...🙂burdan ve radyomuz web sitesinden roportaj tarihini takip edebilirsiniz..hayranlarını birazcık bekleticem sanırım...🙂
u_ur demiş ki:n'oluyo len meşhur mu olduk 😛
Atalay demiş ki:Kayıtlara devam edelim arkadaşlar bitsin parçalar, dinleyelim keyifle... 😛
Atalay demiş ki:Kayıtlara devam edelim arkadaşlar bitsin parçalar, dinleyelim keyifle... 😛