- Konu Sahibi Konu Sahibi
zanax04 demiş ki:şubatta şarkıların kaydına girmeyi planlıyoruz..umarız bi aksilik olmaz bakalım🙂
gelde girelim biran önce şu kayıta 🙂
zanax04 demiş ki:şubatta şarkıların kaydına girmeyi planlıyoruz..umarız bi aksilik olmaz bakalım🙂
enbadchild demiş ki:Merhabalar; Ankaralı Heavy metal ve rock grubu RhadaMantyS ilk Demo
albümü Endless Wars' u çıkardı.
Ayrıca grup her Çarşamba YOLCU bar'ın yeni yeri olan sakarya caddesi
İnkılap sokak'ta saat: 22:00 'de sahne almaktadır.
grubun internet sitesi olan;
www.rhadamantys.com
ve yine grupla ilgili bilgilerin yer aldığı;
www.myspace.com/rhadamantysrockband
ADRESLERİNDEN GRUPLA İLGİLİ GÜNCEL BİLGİLER ALABİLİRSİNİZ.
GRUBUN İLK KLİBİ OLACAK ENDLESS WARS ÇOK YAKINDA MTV'DE
Traa demiş ki:Yakın zamanda Myspace'ten şans eseri keşfettiğim ve beğendiğim bi grupsunuz...İstanbul'daki konserlerinizi takip etmek isterim...
bidiless demiş ki:Arkadaşlar tebrikler, çok sevindim Rock'n Dark durumuna... =) Artık bir birincilik bekleyelim değil mi yahu eheh... =)
Aust demiş ki:Merhabalar. Oy geldi benden=)
Başarılar dilerim
Rhadamantys Lead Guitar
pUrPLeLaMmAsHta demiş ki:Beğeneceğiz. =)
u_ur demiş ki:selam sevgili pyracantha, bugünkü gitar kayıtlarında kolay gelsin. yeni besteleri kısmen de olsa dinleyen ilk kişilerden biri olarak (artisliğimi de yaparım🙂 ) acayip merak ediyorum kayıtları. çok bekletmeyin..😉 öptüm hepinizi...
u_ur demiş ki:selam sevgili pyracantha, bugünkü gitar kayıtlarında kolay gelsin. yeni besteleri kısmen de olsa dinleyen ilk kişilerden biri olarak (artisliğimi de yaparım🙂 ) acayip merak ediyorum kayıtları. çok bekletmeyin..😉 öptüm hepinizi...