@blackfriday666 kardeşim bekleme yapma ilerle hadi... yine ego içinde kaldık
Youtube'a girip şarkı ismi + standard tuning yazarsanız 6 telli için anlatımlar - coverlar çıkacaktır çoğu şarkı için. Örnek olarakYabancı forumlarda da bakınca bu gruplar 7 telli ile çaldığı için onu almam gerekli diye düşündüm birde 7 telli ile çalınan bir şarkıyı 6 telli gitar ile videodaki gibi çalınabilir mi her şekilde
Schecter SGR C-7 Elektro Gitar (Gloss Black) | doremusicsabit köprü - aktif manyetik - 11 numara tel- drop C kombinasyonu mutlu eder etmesine de.
sabit köprü, aktif manyetik, cart numara tel , drop c kelimelerinin anlamını biliyor musunuz ? yani gerçekten ilk kez gitarı elinize alacaksanız bu kadar spesifik istenen/verilen öneri/tavsiye ler havada kalacak.
en azından anladığım kadarıyla bazılarının soyadı gibi SERT müzikten hoşlanıyosun. sabit köprülü ve H-H dizilimli bi gitar al(iste, araştır, rica et göstersinler vs). yoksa burda yazılan sana karmaşık gelen ama sıradan bilgiler içinde kaybolacaksın.
NedenBaşımız sağolsun.
Gitar kötü müBaşımız sağolsun.
güle güle kullan dostum bu arkadaşlara göre 100k altındaki her gitar çöp zaten kafaya takmaGitar kötü mü
Gitar kötü mü
Hayırlı olsun güle güle kullanın. İstediğiniz müzik için 7 telli gitar doğru tercih olsa bile öğrenmek için 6 telli bir gitar tercih etmeniz en mantıklısı olurdu, satın alırken henüz hiç gitar çalmadığınızı söylediniz mi bilmiyorum ama bunu bile bile önermeleri mantıksız olmuş.Schecter SGR C-7 Elektro Gitar (Gloss Black) | doremusic
bu gitarı aldım Zuhal ve Dore ye gittim farklı zamanlarda yardımcı oldular iki tarafada durumu anlattım bunu almamda bir sakınca olmadığını ve beni uzun vadede istediğim müziği çalmam için iyi gitar olduğunu söylediler
Sonuçta üst düzey seviye hariç olay çalan insanda bitmiyor muYani şöyle bir şey var zaten bütçem 10k civarı idi baktığım zaman çalmak istediğim şarkılarda 7 telli gitar gerektiriyordu bende 6 telli ile başlamak yerine 7 ile öğreniyorum eğer cidden gerekirse 6 telli de alırım ileride tamam ama bu aldığım schecter vasat bir gitar mı yani asla alınmaması gereken bir şey mi hiçbir şey mi öğrenemem yani malzeme olarak çok mu kötüdür anlamıyorum piyasada milyon tane gitar var karmaşık herşey
bu aldığım schecter vasat bir gitar mı yani asla alınmaması gereken bir şey mi hiçbir şey mi öğrenemem yani malzeme olarak çok mu kötüdür anlamıyorum piyasada milyon tane gitar var karmaşık herşey
bu fiyatlara alacağım 6 telli gitarda aynı şekilde kötü malzeme vs. olmayacakmıydı sonuçta öyleyse ha 7 almışım a 6 doğru değil mi- Vasat ortalama demektir, bu gitar ortalamanın hayli altında.
- Ne kadar ekmek o kadar köfte, ben asla almam başkası belki alır siz almışsınız bile.
- Öğrenmek isteyen her şekilde öğrenir.
- Malzeme olarak piyasada erişilen en ucuz malzemelerle yapıldığı için 1i 2ye katlayan vergi sistemimizde bile 300 dolar gibi bir fiyata mal olabiliyor.
- Söylemiştik 🤷♂️