Dostum gel sana cort evl z-4 emg-hz manyetikli vereyim tertemiz 10.700 kargo benden..
Dediğin hoş bir şey mi şimdi?üye bilgilerine göre 29 yaşındasın.
29 yaşında olarak böyle bi soru icat ettiysen kendine bi iyilik yap ve hiç bişey alma.
Şu yorumda bir tane yapıcı bir kritik yok.Burda trollük yapıcam diye gerçekten 3 iqya ve narsistik eğilimlere nasıl düşülür'ü uygulamalı anlatım olarak görüyoruz arkadaşlar. Bu nasıl bi ego, nasıl bi kafa çözemedim. Sana tam olarak neyi battı adamın hevesinin de gelip burda akıldan, mantıktan, hoşgörüden ırak, bu kadar manasız ve kendini beğenmiş dandik bi yorum yaptın? Memlekette şu müzikle uğraşan 15 kişiyiz. Siz de gelin baltalamaya çalışın böyle her geleni, ne güzel ya. Sadece "zaten ben 40 yıldır müzik yapıyorum/bilirim işi, ama sen 29unda heves etmişsin bu yaştan sonra anca akdeniz akşamları çalarsın" mealinde ötekileştiren fosil bi kafa yapısı var burda. İstiyosan virtüöz ol ama yine bi cacık olmaz hocam senden, kusura bakma.üye bilgilerine göre 29 yaşındasın.
29 yaşında olarak böyle bi soru icat ettiysen kendine bi iyilik yap ve hiç bişey alma.
al bi klasik veya akustik gitar çal akdeniz akşamları.
falanca grubun şarkılarını çalmak için o elemanın ekipmanına sahip olmakla çalınmıyor hemen, hele yeni başlayacaksan.
önce yerliden bi Haluk Levent'ten gülendam, ankara, yeter ki adlı parçaları çalmayı becerin de yabancılar az bekkesin.
akdeniz akşamları veya ankara adlı parçayı küçümseyen kim ?Şu yorumda bir tane yapıcı bir kritik yok.Burda trollük yapıcam diye gerçekten 3 iqya ve narsistik eğilimlere nasıl düşülür'ü uygulamalı anlatım olarak görüyoruz arkadaşlar. Bu nasıl bi ego, nasıl bi kafa çözemedim. Sana tam olarak neyi battı adamın hevesinin de gelip burda akıldan, mantıktan, hoşgörüden ırak, bu kadar manasız ve kendini beğenmiş dandik bi yorum yaptın? Memlekette şu müzikle uğraşan 15 kişiyiz. Siz de gelin baltalamaya çalışın böyle her geleni, ne güzel ya. Sadece "zaten ben 40 yıldır müzik yapıyorum/bilirim işi, ama sen 29unda heves etmişsin bu yaştan sonra anca akdeniz akşamları çalarsın" mealinde ötekileştiren fosil bi kafa yapısı var burda. İstiyosan virtüöz ol ama yine bi cacık olmaz hocam senden, kusura bakma.
nu metal için yapılmış özel bi gitar yok; X gitarı aldın artık sadece nu metal çalabilirsin diye bi kaide yok.Dediğin hoş bir şey mi şimdi?
Eleman bathoryi kaliteli bir grup zannediyorBathory
Yalan mı 😁😁😁post 40 yaş oldschool rock tayfanın, küçük dünyaları ve en daşşaklı müzik doktrinini ben yarattım tribinden de bi türlü kurtulamadık.
Yalan mı 😁😁😁
Şimdi benimde bu şarkıyı çalmak için motor almam lazım.
Amerikada strip clublarda karı da oynatmışsındır damdan dama da atlamışsındır cia ajanı da olmuşsundur haklısın abi.Bakırköyden yer ayırttım 1600cc harleyinle git de check in yap.motorlar, gitarlar alınsın kızlar da hemen kucağa atlasın.
yeni nesilin kafa böyle çünkü.
gitar alanlar neyse de motor alanlar çok yaşamıyor.
post 40 yaş" diyerek ötekilemiş beni 😄
30 yıldır motor kullandığımı ve 1600cc harley-davidson'ları altımda oynattığımı bilse iyice bozulur 😂
🤫
hoooopEleman bathoryi kaliteli bir grup zannediyor
sen işte böyle ait olmadığın bi ortama girmeye çabalayan bi zavallı olarak kalacaksın laf üstüne laf söyleyerek varlığını ispat çabası içinde...Her tuza salatalık olan bi vitaminsizin teki olduğun için gerek yok seni kaale alıp cevap vermeye. NOKTA !!!Amerikada strip clublarda karı da oynatmışsındır damdan dama da atlamışsındır cia ajanı da olmuşsundur haklısın abi.Bakırköyden yer ayırttım 1600cc harleyinle git de check in yap.
Dakika başı grup ilanı açmışsın geldiğin andan itibaren.Ait olmadığın yerlere girmeye çalışma patili dostumsen işte böyle ait olmadığın bi ortama girmeye çabalayan bi zavallı
Dostum hangi gitarı alabildiysen en iyisi senin için o. 7 telli mi istiyorsun? Hiç problem değil. Gitar hakkında hiç bir şey bilmiyor musun? Yanlış seçim mi yaptın? Hata yap, sorun değil ama ders çıkar. Artık doğru bilgiye ulaşmak zor değil. Araştır, öğren. Farklı kaynaklardan teyit et. Evinde 20 gitarı 15 amfisi 72 pedalı olan, gitar hakkında çok şey bildiğini zannedip aynı zamanda gitar çalma kabiliyeti olmayan egoist insanlarla dolu burası. Sen 1 gitar al, çal, kurcala, boz, tamir et. Gereksiz ve yersiz cümlelere kulak asma ve son olarak, en kısa zamanda bire bir ders alabileceğin iyi bir gitar hocası bul.Dediğin hoş bir şey mi şimdi?
eşek hoşaftan ne anlar" diye tabir var zaten.Eleman Bathory'i kalitesiz grup zannediyor.
Black metal gruplarının kalite kelimesiyle yakından uzaktan alakası yok çünküEleman Bathory'i kalitesiz grup zannediyor.
Çevremde ratt loudness dokken wasp winger cinderella dinleyen yok ne yazık ki.Olsaydı gayet güzel olurdu çünkü insanlar artık tost makinesinde kaydedilen black metal denilen bomboş türü dinleyip kendini farklı zannediyor 😀etraftakilere özenip onların dinlediklerini dinleyince rockçı metalci olduğunu sanan yeni nesil bi ezik