Merhaba sevgili Objektif dostları;
Her zaman ki gibi sizden ricam site yöneticilerinin kurallarını dikkate almanız. Forum Kurallarına uyalım. Çünkü sitemiz yenilenene kadar sizinle iletişimi burdan sağlayabiliyoruz ve inanın bu bizim için, en az sizin için önemli olduğu kadar önemli. Bu konuda duyarlı olcağınızı bildiğimiz için şimdiden hepinize teşekkür ederiz.
Sayın _Berk_; Günde ortalama 4 ila 5 saat etüde + 1 saat kondisyon çalışıyorum. Bunun yanı sıra takdir edersin ki iyi bir müzisyen olmak teknik anlamda çalışmanın yanı sıra okumaya, araştırmaya, izlemeye, dinlemeye, analiz etmeye kısacası kişiliğimizi geliştirmemize bağlıdır. Teşekkürler.
Sayın "mertizli"; Albüm kayıtlarında evet Yamaha Maple Custom kullanmayı düşünüyorum. Diğer bir sorunada cevap olarak hayır. Şu anda bir okula bağlı olarak ders vermiyorum. Twin pedal olarak da Yamaha DFP8110 tavsiye edebilirim. Teşekkürler.
Sayın "foolforyourloving"; Referandum'un için teşekkür ederim. Beni bu katagoide görmen çok onur verici ancak biraz ağır bir cümle yazmışsın. Bateri benim için hiç bitmeyen bir amaç. Teşekkürler.
Sayın "gloomyevernings"; Evet. Relax isimli bir grupla Üst Kemancı'da uzun süre sahne paylaşmıştım. Teşekkürler.
Sayın "oykudeniz1980", İmzalı resmimi en yakın zamanda göndereceğim. Teşekkürler.
Sayın "selinnn"; Hayır. Objektif'den başka bir grupla çalışmıyorum. Teşekkürler.
Kişisel eleştiri ve sevgilerini benimle paylaşan "aysunozdemir1980", "jemssh" , "gulhaneser", "daglardamatemvar", arkadaşım "Queen_of_Metal", "eliferen80", "suhakarakas", "erkinist", yol arkadaşım ve canım dostum "volkan_objektif", "foolforyourloving", "ozancankul", "tattomme", "yasemin_yasemin", "rockheponde" "gultan_karlidag", "firatsdeath", e SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Yakında görüşmek üzere...