..benim duyduğuma göre de albüm bitmiş.umarım yakinda müzik marketlerdeki yerini alır..
Ah albüm ah!deyyus demiş ki:samsunlu olarak vecdi abimizin samsunda ve istanbulda yaptığı herşeyden onur duyuyorum.
yeni albüm yoldaymış,sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂
whisky,objektif,kramp,kudret kurtcebe,yaşar kurt gibi müziğin ötesinde bize başka şeylerin de farkına varmamızı sağlayan ve bu müziğe ilah gibi tapınmamızı sağlayan seslere sonsuz teşekkürler.
Bulursan bizede haber verirmisin 😢firatsdeath demiş ki:Objektif ile ilgili videolar nerede???Albüm neredeee? Siz neredesiniz?
Sabır taşları çatladı 😢deli_davsan demiş ki:çok az kaldı arkadaşlar.biraz sabır diyorum. e herkezin bayramını da kutluyorum.
Nihayet Çok sevindik sabırsızlıkla bekliyoruz... 😆objektif demiş ki:Selamlar..Kayıtlar bitti.1 Haftaya kadar mix başlayacak.Daha sonrada görüşmeler olacak.
Görüşmeler?objektif demiş ki:Selamlar..Kayıtlar bitti.1 Haftaya kadar mix başlayacak.Daha sonrada görüşmeler olacak.
Nasıl yani?deli_davsan demiş ki:..benim duyduğuma göre de albüm bitmiş.umarım yakinda müzik marketlerdeki yerini alır..
Güven abi hoş geldin ya. Bu ne şans. Biz bu insanlara ulaşmak için neler çekiyoruz ya🙂 Nasılsın? Objektif albümü yeni bir sound yaratacak kanısındayım ve Taner ile Hakan gruba çok şey katıyor. Herbiri bir cevher benim gözümde...hakikikertenkele demiş ki:bir ay kadar önce arkadaşları kadıköy'deki mağzalarının altındaki stüdyoda prova sırasında izleme fırsatım oldu...
yeni albüm bence "künye"yi de geçecek gibi... vecdi yucalan'ın yanındaki adamların hepsi tabanca gibi müzisyen...
dilerim gönüllerine göre bir firma bulup anlaşırlar