evet öyleeobjektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
🙂 Buna ne şüphe...Vecdi yücalanın arkadaşından bahsediyoruz...objektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
Yazdıklarına aynen katılıyorum sevgili cafe metro. Vecdi Yücalan'ın kurduğu Objektif çok farklı bir grup Başat, Volkan, Hakan hepsi bu piyasada daha kaliteli ve derin temeller atıyor.aysunozdemir1980 demiş ki:Seviyeli, düzgün ve başarılı insanlar her zaman çok sevilir. Taner de bu özel insanlardan biri bizim için. Öncelikle kaliteli bir insan olduğunu ve Vecdi abinin bu yüzden istediğini veya gruba dahil olduğunu düşünüyoruz. Geçmişi başarılarla dolu bir insana her anlamda laik bir insan! Seni çok seviyoruz ve en iyi davulcuların arasında göreceğimize tüm kalbimizle inanıyoruz. Hakkındaki herşeyi yazdığı kadarıyla biliyoruz ve seninle ülkemiz adına gurur duyuyoruz. Şu ülkede müziğin haricinde çok iyi şeyler yaptığınız için.......
Senin yanınada böyle insanlar yakışır Vecdi abicim. 8) Sevgiler.objektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
RockandRoll babalar...Konser ve albüm beklentilerimiz vaaar!objektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
8) Tanışmak ve paylaşmak için ulaşmak istediğim tek insan. Vecdi abi albümden sonra konserler başlar artık dimi :roll:objektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
volkan_objektif demiş ki:merhaba arkadaşlar!katılımdan dolayı teşekkürler.dün kayıları dinleme şansım oldu benim.pazartesi gibi mixler başlıyor ama mix siz hali bile benim çok hoşuma gitti.bilinen objektif sound unun yanısıra parçalarda ilgim süprizlerde var...
şimdiden iyi dinlentiler..rocker kalın
volkan_objektif demiş ki:merhaba arkadaşlar!katılımdan dolayı teşekkürler.dün kayıları dinleme şansım oldu benim.pazartesi gibi mixler başlıyor ama mix siz hali bile benim çok hoşuma gitti.bilinen objektif sound unun yanısıra parçalarda ilgim süprizlerde var...
şimdiden iyi dinlentiler..rocker kalın
8) Bunu bizde çok istiyoruz. Umarım en yakın zamanda gerçekleşir...selen4 demiş ki:8) Tanışmak ve paylaşmak için ulaşmak istediğim tek insan. Vecdi abi albümden sonra konserler başlar artık dimi :roll:objektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
😉
8) Bunu bizde çok istiyoruz. Umarım en yakın zamanda gerçekleşir...selen4 demiş ki:8) Tanışmak ve paylaşmak için ulaşmak istediğim tek insan. Vecdi abi albümden sonra konserler başlar artık dimi :roll:objektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
😉
Bandrollu alalım :!:Vidalgo demiş ki:objektif mavi sakal whiskey boyle gruplara bu ulkenin en ihtiyacı olduğu zamnlar bunlar. bide mumkunse bandrollu alalım sonra boyle grupların trajı duşuk diyolar ota b.k a kalıo meydan. en azında bunları bandrollu alalım🙂
Sevdiği herşeyin arkasından giden, gerçekci, idealleri olan doğru bir müzisyen ve çok özel bir insan.Her başarını takdir ediyorum Taner. Sygılar.objektif demiş ki:Taner Keser....Disiplin.saygı.seviye ve :metal Arkadaş :beer
kATILIYORUM iPEK O GERÇEK BİR İDOL 8)ipek_ demiş ki:Yazdıklarına aynen katılıyorum sevgili cafe metro. Vecdi Yücalan'ın kurduğu Objektif çok farklı bir grup Başat, Volkan, Hakan hepsi bu piyasada daha kaliteli ve derin temeller atıyor.aysunozdemir1980 demiş ki:Seviyeli, düzgün ve başarılı insanlar her zaman çok sevilir. Taner de bu özel insanlardan biri bizim için. Öncelikle kaliteli bir insan olduğunu ve Vecdi abinin bu yüzden istediğini veya gruba dahil olduğunu düşünüyoruz. Geçmişi başarılarla dolu bir insana her anlamda laik bir insan! Seni çok seviyoruz ve en iyi davulcuların arasında göreceğimize tüm kalbimizle inanıyoruz. Hakkındaki herşeyi yazdığı kadarıyla biliyoruz ve seninle ülkemiz adına gurur duyuyoruz. Şu ülkede müziğin haricinde çok iyi şeyler yaptığınız için.......
Taner ise benim için bi İDOL!!!
Sevgilerimle, İpek.
😆kulhanbeyi demiş ki:Aman bayanlar🙂Bu insanlar bize lazım🙂Aman🙂
😉elcinas demiş ki:😆kulhanbeyi demiş ki:Aman bayanlar🙂Bu insanlar bize lazım🙂Aman🙂