Davulları çalarsın?Pardonda sen kimsin?Taneri hafifemi alıyorsun?tamartstar demiş ki:Yoklamalı bi konser olucak sanırım gelsin herkes =))
Vecdi abi amfilerinizi taşırım, gitarlarınızı silerim, zillerinizi parlatırım ... hatta davul bile çalarım =))
yardım olarak ne gerekiyosa abi, burdayız 🙂 h.sonu provada konuşuruz detaylı, saygılar =)
İnsanların yerinde gözünüz var ama unuttuğunuz birşey varki uzun yıllardır Objektif asıl grubu oluşturdu ve profesyoneller. Özellikle Taner yerine kimse zaten geçemez. 8)tamartstar demiş ki:mertizli
iyimisin sen? sakin ol dostum ne dedim ne anladın ya kimseyi hafife aldığım yok =))
Herkese merhaba. Birincisi konser kaçmaz. :metalhead İkincisi tamastar arkadaşımızın yazı üslubu çok yanlış. Bu yazdıkları düşüncelerini içeriyorsa bu biraz üzücü. Eski mesajlarını okuduğuma göre bu insan Vecdi Yücalanı tanıyor.Bu dahada anormal bir durum. hatta davul bile çalarım =)) diye gereksiz bir yazı! Tanerin yerini kimse tutamaz ki zaten bu tartışılamaz. Bu herkes tarafından bilinen birşey. Ama bu tür cümlelerin bu forumlarda yer alması bile üzücü tabi. Saygılar.tamartstar demiş ki:Yoklamalı bi konser olucak sanırım gelsin herkes =))
Vecdi abi amfilerinizi taşırım, gitarlarınızı silerim, zillerinizi parlatırım ... hatta davul bile çalarım =))
yardım olarak ne gerekiyosa abi, burdayız 🙂 h.sonu provada konuşuruz detaylı, saygılar =)
tamartstar demiş ki:ya arkadaşlar tartışçak yer arıyosunuz sanırım ama kusura bakmayın o tartışçağınız kişi ben diilim 🙂 kimsenin yerine göz diktiğim fln yok lafı niye sağa sola çekiyosunuz ki? Vecdi Abi de Taner Abi de en sevdiğim müzisyenlerin başında gelir. şaka içerikli bi msjı onların yerine göz dikmek şeklinde yorumlamanız, provakasyon fln demeniz asıl üzücü olan. Taner abiyi sevmeniz ve çok iyi bi davulcu olarak görmeniz onunla şakalaşmamam için bi sebep olmamalı, ki sizin anladığınız şekilde bişey aklımdan bile geçmedi ve ben de fazlasıyla severim, örnek alırım Taner abiyi. sorun ne anlamadım =)
neyse yanlış anlamışsınız ne diyim. hatam varsa affola ama büyüttüğünüz gibi bişe yok ortada tekrardan söyliyim
Sorun senin cümleleri seçerek yazmaman. Ama bende eğer yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem burdan özür dilerim. :?tamartstar demiş ki:ya arkadaşlar tartışçak yer arıyosunuz sanırım ama kusura bakmayın o tartışçağınız kişi ben diilim 🙂 kimsenin yerine göz diktiğim fln yok lafı niye sağa sola çekiyosunuz ki? Vecdi Abi de Taner Abi de en sevdiğim müzisyenlerin başında gelir. şaka içerikli bi msjı onların yerine göz dikmek şeklinde yorumlamanız, provakasyon fln demeniz asıl üzücü olan. Taner abiyi sevmeniz ve çok iyi bi davulcu olarak görmeniz onunla şakalaşmamam için bi sebep olmamalı, ki sizin anladığınız şekilde bişey aklımdan bile geçmedi ve ben de fazlasıyla severim, örnek alırım Taner abiyi. sorun ne anlamadım =)
neyse yanlış anlamışsınız ne diyim. hatam varsa affola ama büyüttüğünüz gibi bişe yok ortada tekrardan söyliyim