S
selimoncugoz
Taner abi kısada olsa bir bateri solo atarsan konsere geleceğiz 😆
Teşekküerler Volkan. Rockn roll konsere çok az kaldı 😆volkan_objektif demiş ki:Parçaların çoğunda davullar teknik çalımı itibariyle solo mantıgına çok yatkın.bununla birlikte "loş akşamlar"parçasının sonunda kendi yazdıgı bir soloda bulunuyor.bunları neden ben yazıyorum...tanerin mütevazi tutumunun bu yazıya elverişli olmamasın dan kaynaklı tabiki... 😀
Sanırım geçen her zaman grubun daha oturaklı,birbirini daha iyi tanıyan ve süzen bir noktaya geldiğini söyleyebilirim. 8)
Bu konser sizin katkılarınızdan ve albümün de bitmesinin verdiği pozitif enerjiden kaynaklı diğerlerin den daha iyi olacaktır.
Merhaba Volkan abi. Ben loş akşamların sonundaki o soloyu biliyorum Kemancıda dinlemiştim. gerçekten mükemmeldi. Ayrıca davulcular size sesleniyorum Objektif konserini izlemeye değer 8)volkan_objektif demiş ki:Parçaların çoğunda davullar teknik çalımı itibariyle solo mantıgına çok yatkın.bununla birlikte "loş akşamlar"parçasının sonunda kendi yazdıgı bir soloda bulunuyor.bunları neden ben yazıyorum...tanerin mütevazi tutumunun bu yazıya elverişli olmamasın dan kaynaklı tabiki... 😀
Sanırım geçen her zaman grubun daha oturaklı,birbirini daha iyi tanıyan ve süzen bir noktaya geldiğini söyleyebilirim. 8)
Bu konser sizin katkılarınızdan ve albümün de bitmesinin verdiği pozitif enerjiden kaynaklı diğerlerin den daha iyi olacaktır.
Merhaba tamastar 8) naslsın? Sanırım sende davulcusun. Bir önceki konserde varmıydın? Ben seni göremedimde. Bu konserde görüşürüz artık. Davulcular aşkına rock rock ve rock diyoruz ve Taner abi solo isteriz 😆 Vecdi abi nerelerdesin? Artık yazmıyorsun eskisi kadar :roll:tamartstar demiş ki:orda olucam bende büyük bi terslik çıkmazsa. geçen sefer kaçıran arkadaşlar bu kez biraz daha çabalasın bence gerçekten çük güzel bi konserdi, bu da öyle olucak eminim 🙂
şimdiden iyi eğlenceler herkese
Tek şartımız budur 😆 Nasılsın Taner?Çalışmalarınız nasıl gidiyor?Neden artık sıkca yazmıyorsun?selimoncugoz demiş ki:Taner abi kısada olsa bir bateri solo atarsan konsere geleceğiz 😆
Objektif rock ve insanlar için yaşayan efsane bir grup :!: Dolayısiyle konsere gitmek ŞART 😀 ROCKNROLLAŞKINA 8)objektif demiş ki:
metinmy demiş ki:Arkadaşlar gümüş kulak grubu neden Objektifden sonra çıkıyor? Alt grup gümüş değilmi :x