doğaçlama bir solo çalmaya çalıştım kardeşim:barefoot:🙂muhammet kahvecinin çaldığı parçanın ismini bilen var mı ?
Tab ini çıkarabilirmisin 😀doğaçlama bir solo çalmaya çalıştım kardeşim:barefoot:🙂
Adam uçmuş !🙂🙂 İşimizi bitirdi , biz ne yapsak kazanamayız 😀Ya simdi Koray arkadasimiza pedal mi hediye edecegiz? Bence pedala pek ihtiyaci varmis gibi gorunmuyor 😀
Oyle birsey yok. Illa sweep picking shreding yapilacak diye birsey de yok. Temiz calarsin duygunu verirsin senin yaptigin muzigi de begenen olur atiyorum Koray'in caldigina da "Bu nedir arkadas vizir vizir ari gibi bisi anlasilmiyor" diyen de. (Ornek veriyorum sakln yanlis anlasilmasin. Arkadasimiz cok iyi) Herkes yetenekli olacak diye bir kural da yok. Yetenek olunca tabi ilerlemesi kolay oluyor ama calisarak hersey olur.Adam uçmuş !🙂🙂 İşimizi bitirdi , biz ne yapsak kazanamayız 😀
Ey ahali bakın onlarca oy almış olabilirsiniz ama benim gibi 1 oy almış insanın çaldığı parçanın tabını isteyenler var! 🙂 Demekki herşey oy değilmiş..😀Tab ini çıkarabilirmisin 😀
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin 🙂 guzel yorumlar duymak daha cok calismak icin motivasyon kaynagi oluyor benim icin. Saolun 🙂Hepsini tek tek dinledim (kendimi dahil) Koray ayrı bi yerde tabi ama benim içlerinde beğendiğim en duyguyu aktaran çalışma sayın Sergen Sakaoğlu - Takılma adlı çalışması..
ellerine sağlık çok güzel olmuş. Oyumu da o arkadaşa kullandım.
Hepsini tek tek dinledim (kendimi dahil) Koray ayrı bi yerde tabi ama benim içlerinde beğendiğim en duyguyu aktaran çalışma sayın Sergen Sakaoğlu - Takılma adlı çalışması..
ellerine sağlık çok güzel olmuş. Oyumu da o arkadaşa kullandım.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, sağolun 🙂Beni de en çok etkileyen o parça oldu, acımadım bastım oyu, eline sağlık arkadaşın 🙂
Çok teşekkür ederim, sağolun 🙂Ben Koray arkadaşımıza verdim oyumu covera. Diğer kayıtta güzel bu arada. Gerçekten tebrikler çalımı çok temiz çok yetenekli aman nazar deymesin )
Arkadaşlar tekrar selamlar ...
Ödüllerimiz şöyle şekillendi:
1 -> Sansamp TriAC
2 -> EHX Big Muff
3 -> Ibanez WD7 + Digitech Bass Compressor
4 -> Moen Jimi + İstanbul Xist 18'' crash
Bu ödüller 1. olan Koray'dan başlayarak yarışmacının seçimi ile dağıtılacak.
Şimdi Koray arkadaşımızdan seçimini yapmasını bekliyoruz, buraya yazarsa seviniriz ...