Şansımı deneyeyim 🙂yapmıyaydın iyiydi 🙂
Hocam selamlar. Başlattığın bu güzel olaya, elimdeki fazla pedallarla katkıda bulunmak isterim. Yeter ki gerçekten imkanı olmayan, ihtiyacı olacak arkadaşlara gitsin. Verebileceklerim SansAmp Tri A.C, EHX Nano Big Muff ve Moen Jimi Zero pedalları. Kazananlara gönderimleri de yapabilirim.Not: İkinci ve üçüncüye de ödül verelim diyorsanız pedal vs. bağışlarınız kabul edilir ...
performanslar ne üzerinden değerlendirilecek
şarkının bir bölümünü atsak kabul olur mu
Çok güzel olmuş . Bir şey soracagim: Şarkının girişi biraz mor ve ötesinin araf şarkısını andiriyor. O şarkı da d minör den yazıldığından oluyor değil mi bu benzerlik ? O sarki re minör akoruyla basliyor. Yani aynı gamda çalınan şarkılar birbirlerine hafif benziyor heralde ?
Bu da benden olsun, elimden geldiğince bir şeyler çalmaya çalıştım 😀
Çok saolun hocam güzel yorumunuz için 😀. Yaklaşık yaklaşık 3 yıldan beri gitar çalıyorum ( 1 yıl oldu elektro gitar ).Bence elinizde eli yüzü düzgün bir amfi yoksa her zaman terchiniz amfi olsun. Eğer amfinizden memnunsanız ses kartı düşünebilirsiniz. Fakat şunu unutmayın ki hiç bir simülasyon programı lambalı amfinin yerini tutamaz. 😀Hocam kaç yıldır çalıyorsun.Dinlediğim en temiz kayıtlardan bir tanesi ve sololar falan bayıldım.Amfimi geliştirmeyi düşünüyordum ama bende mi ses kartı alsam?😀
Hocam lambalı amfi alırım ama hakkını veremem diye korkuyorum.Daha başlayalı 5 ay oldu ve ben hiç ilerleme kaydedemedim.Bide lambalılar çok gürültülü diye okudum her ne kadar sesini düşürme yolları olsasda emin değilim bu konuda.Apartman bu işler için sıkıntı özellikle baş belası komşularınız varsa 1w çalışma amfisi bile yetiyor kavgaya 😀Çok saolun hocam güzel yorumunuz için 😀. Yaklaşık yaklaşık 3 yıldan beri gitar çalıyorum ( 1 yıl oldu elektro gitar ).Bence elinizde eli yüzü düzgün bir amfi yoksa her zaman terchiniz amfi olsun. Eğer amfinizden memnunsanız ses kartı düşünebilirsiniz. Fakat şunu unutmayın ki hiç bir simülasyon programı lambalı amfinin yerini tutamaz. 😀
Bende 10 w amfi var. Komşular hicbir şey demiyor 😀 Binanın ses yalıtımı da iyi değil. Yukarı kattan çok ses geliyor. Aşağımızda komşu var. Anlamadim ben bu işi ? 😀 Hiç sikayet gelmedi.Hocam lambalı amfi alırım ama hakkını veremem diye korkuyorum.Daha başlayalı 5 ay oldu ve ben hiç ilerleme kaydedemedim.Bide lambalılar çok gürültülü diye okudum her ne kadar sesini düşürme yolları olsasda emin değilim bu konuda.Apartman bu işler için sıkıntı özellikle baş belası komşularınız varsa 1w çalışma amfisi bile yetiyor kavgaya 😀
1 yılda çok müthiş ilerlemişsiniz. Hocadan mi ders alıyorsunuz ?Yoksa başka kaynaklardan mi ilerliyorsunuz ?Çok saolun hocam güzel yorumunuz için 😀. Yaklaşık yaklaşık 3 yıldan beri gitar çalıyorum ( 1 yıl oldu elektro gitar ).Bence elinizde eli yüzü düzgün bir amfi yoksa her zaman terchiniz amfi olsun. Eğer amfinizden memnunsanız ses kartı düşünebilirsiniz. Fakat şunu unutmayın ki hiç bir simülasyon programı lambalı amfinin yerini tutamaz. 😀
İlk 6-7 ayımda hocayla çalıştık. Ardından ara vermek zorunda kaldım. ( TEOG yüzünden ) Şu an kaynaklar üzerinden devam ediyorum.1 yılda çok müthiş ilerlemişsiniz. Hocadan mi ders alıyorsunuz ?Yoksa başka kaynaklardan mi ilerliyorsunuz ?