Daw ne demek ? Ne ise yarıyor ?Aynen, direkt gitarı ses kartına bağladım. VST olarak Guitar Rig'i, DAW olarak Reaper'ı kullandım.
Daw ne demek ? Ne ise yarıyor ?Aynen, direkt gitarı ses kartına bağladım. VST olarak Guitar Rig'i, DAW olarak Reaper'ı kullandım.
DAW, ses kayıt-edit programı kısaca. Kayıt almak ve alınan kayıtları mixlemek için kullanılır.Daw ne demek ? Ne ise yarıyor ?
Hocam yüksek lisans öğrencisi de kabul ediyorsunuz değil mi? 🙂 bu arada bu yaz cekilen bir Jam videosu atsak o da kabul oluyormu yoksa güncel mi olucak performanslar?😉
Bu arada yaraticilik ve muzikalite asil secici unsur olacak demissiniz, amatorde olsa kendim yazdigimiz seylerle katilmamiz veya herhangi bir sarkiya, sarkinin tonu uyumunda solo yazmamiz mi gerekiyor. Yoksa sarkiyi dumduz kaydedip katilinca bir farki olmuyormu 🙂
Paylasacagim materyalde davulcumda calacakti, kliptede gorunecek. Gitar kaydi kadar kaliteli olmayacak davulu mikrofonlayamayacagiz icin. Fakat elde edebilecegimiz en iyi kalitede duyurmaya calisacagiz. Davulcumuzun performansi begenilirse veya siralamaya dahil edilmesi genel kabu gorurse okulumuz adina crash odulune talip olabiliriz 🙂 Arkadas elektro davul kullaniyor eger performansi begenilirse zil sahsina degil, okulumuz adina alinacak. Muzik yapmak isteyen genc arkadaslarin (mezun olduktan sonra lisedeki arkadaslarimiza muzik odamizi en guzel ve nitelikli sekilde birakmak istiyoruz) muzigine katkida bulunacak.Bu arada ödüllere eklemeler oldu, ikinci ve üçüncüye de şunlar var:
- Digitech X series Bass Squeeze Dual Band Bass Compressor
- Istanbul Agop Xist crash
Artık ister kullanırlar, ister takaslarlar ...
Şimdi yolladigimiz kaydı iptal edip yeni yollayabiliyor muyuz ?Öncelikle teşekkürler.
İstediğiniz şekilde katılabilirsiniz. Bir parçanın iyi olması için içinde solo olması gerekmiyor. Önemli olan forumdaşların beğenisi olacak.
Şimdi yolladigimiz kaydı iptal edip yeni yollayabiliyor muyuz ?
İstediğin kadar yükle. Seçim için birini seçer onu koyarız oylamaya 🙂
Benim klâsik ile Enter Sandman çalsam olur mu? 😀
Sen hiç Enter Sandman'in caz/swing versiyonunu dinledin mi?
Clean'da çaldım birşeyler...