ne zaman açıklanacak?
Hocam o zaman ben de telefondaki kayıtlardan idarelik bir şey koyayim buraya çeşitlilik olsun katılım biraz daha artsın diye.
Kendi rifflerim, evde aldığım öylesine kayıtlardan biri. 1-2 aylık bir kayıt, şuan daha yeni ve temiz çalımlı versiyonunu yüklemek isterdim buraya ama gitarım yok ve kayıt alamıyorum. Telefonla kaydetmiştim.
Bende 10 w amfi var. Komşular hicbir şey demiyor 😀 Binanın ses yalıtımı da iyi değil. Yukarı kattan çok ses geliyor. Aşağımızda komşu var. Anlamadim ben bu işi ? 😀 Hiç sikayet gelmedi.
Gitarımın teli koptu eski kayıtlarımı atayım bari napayım 🙁
Çok teşekkür ederim 🙂Dehşet çalmışsınız🙂 Çok beğendim🙂
Çok teşekkür ederim 🙂
Unforgivende iyidir telim kopmasa sanitarium'u çalacaktım ama mâlum durumlar işte 😀Bizde anca Unforgiven😀 Şu an ona çalışıyorum ama buraya atamayacağım sanırım. Ben anlamam backingtrack falan😀
Öyle bir durum olursa bende yeni kaydımı atarım tel aldıktan sonra 🙂Yarisma suresinin katilimci ve jurilerin onayi dogrultusunda makul derecede uzatmayi teklif ediyorum. Kisisel sebebimi aciklamam gerekirse; 15 tatilin ilk haftasi dershanemde hizlandirma programi vardi ve dun bitti. Bugun 5-6 saatimi bu ise ayirdim fakat en az 3-4 gune daha ihtiyacim var gibi hissediyorum. Davulcu arkadasimin son anda agir satis koymasiyla beraber davuluda elimden geldigince calmaya calisacagim. Durum bu yani 🙁 uygun mudur acaba? @xenrunner