eengin demiş ki:alla alla nerden biltosunuz bu sıraları falan 😀
evet ya bende de açmıyo umarım geçicidirdark_and_shadow demiş ki:ya ogun info da bi sorun mu var sürekli erişim engelli yazıyo bgeçici bi sorundur umarım
ya abi nesi kötüydü ya..zaten sahneye ilk çıkan Ogün değilmiydi..sesi biraz detone dendi ok olabilir bu her müzisyende oluyor...ama tutupta yok yanına şunlarıda koyalım al sana en kötü performans..nasıl oluyor bu iş yaw 😉kötü performans görmemişsiniz siz :evil: :twisted: :evil: :twisted:MaviSokak demiş ki:Çoğu insan burda heyyamcılık yapıyor ama ben direkt tarafsız olarak yazmaya çalışıyorum, o gün hayranlığım yoktur, ama rock'n coke u baştan sona izlerseniz belki ogün ün yanına editors ve kasabian ı koyarım kötüler arasında. birde aydilge. Burn sahnesine çıkan sanatçılarda dahil bana göre ogün çok kötü bir performans çizdi. Bence öğlen çıkmasında bunun çok büyük bi etkisi var.
yok zaten gündüz çıkması değil 😆gurultu_27 demiş ki:kötü derken belki ogünden beklediği performans içindir...herhalde.. gündüz çıkmanın etkisi olduğunu zannetmiyorum ama...
ya performans %100 olsa bile gündüz konserleri hiç güzel olmuyor..eengin demiş ki:gündüz açıkhavada hiçkimse yüzde yüz performans beklemesin hiçbir sanatçıdan.