evet sesi kalınlaştı tabi.. :roll: 😀buzz demiş ki:valla secret missile kadar olamaz 😀
20-22 yaşlarında olması lazım :roll:buzz demiş ki:evet ya o da var kaç yaşında ogun?
😀 bende trail blazer albümündeki yaşını sordun sandım 😆buzz demiş ki:şu anda 36 falan yani ben şimdiki yaşını sormuştum ama?
wild_child demiş ki:"OGÜN SANLISOY SINAV’da
Ogün Sanlısoy, Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yaptığı ‘SINAV’ filminde yer alacak yepyeni bir şarkıya imza attı. Filmin konusuna uygun olarak yazılan bu yeni şarkının ismi de filmle aynı adı taşıyor ; ‘SINAV ( Koşu Başladı )’ .
Albüm, 20 ekimde tüm Türkiye ve Avrupa’da gösterime girecek olan filmle beraber SONY/BMG tarafından müzik severlere sunulacak. Çeşitli sanatçıların parçalarından oluşan albümün açılışında yer alan SINAV’a yine Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde bir de video klip çekilecek. "
Ogün Sanlısoy'un menajeri Sedef Erken'den aldım bu bilgiyi.
hay başlıcam size şimdi sinir ettiniz adamı he hatırlıyorum sizi test ediyorum bakalım dogru cevapları biliyomusunuz diye evet şimdi de soruyorum ogunun ayak numarası kaç hadi bakalım bilen var mı?ogunkolik demiş ki:buzz maşallah saçma bir sürü soru sormuşsun. Ogünü secret missile klibinden beri hatırlıyorsan sorduğun soruları zaten biliyor olman lazım.sağolsun crazymuge sıkılmadan yanıtlamış.
biz daha fazlasını biliyoruz sen hiç merak etme çoluk çocuk muhabbetine de çevirme başlığı. gayet güzel ve Ogünle ilgili olan gündemde bir konu var SINAV (KOŞU BAŞLADI) varsa fikrin yaz. yoksa saçma şeylerle başlığı doldurma.buzz demiş ki:hay başlıcam size şimdi sinir ettiniz adamı he hatırlıyorum sizi test ediyorum bakalım dogru cevapları biliyomusunuz diye evet şimdi de soruyorum ogunun ayak numarası kaç hadi bakalım bilen var mı?ogunkolik demiş ki:buzz maşallah saçma bir sürü soru sormuşsun. Ogünü secret missile klibinden beri hatırlıyorsan sorduğun soruları zaten biliyor olman lazım.sağolsun crazymuge sıkılmadan yanıtlamış.