o kişiden kişiye göre değişir 😆eengin demiş ki:musa musada o kadar uzun boylu değil;sabahın körüde değildi 🙂
bu arada bizim infoya Tarkan Gözübüykte uğramış ya..helal olsun sağolsun ne diyelim...selamıda varmış 😉
o kişiden kişiye göre değişir 😆eengin demiş ki:musa musada o kadar uzun boylu değil;sabahın körüde değildi 🙂
kadir keskinbuzz demiş ki:ogunun şu anki basçısı kim ya?
kendisi aynı zamanda ALT grubunun basçısıdır 😉nadas42 demiş ki:kadir keskinbuzz demiş ki:ogunun şu anki basçısı kim ya?
tarkan gözübüyük Ogün`ün son albümünün prodüktörlüğünü yapmış ve aynı zamanda sadece ''dön evine'' adlı parçada bas gitar çalmıştır 😉buzz demiş ki:e tarkan gözübüyükle çalışmıyomuydu ogün?
-son albümdebuzz demiş ki:hımm sağol peki ogun albumundeki kadtoyu da sayarmısın ve biliyosan ilk albumdeki kadroyu da
ogün 3 albümdede gitar çaldı zaten 😉buzz demiş ki:ogun album kayıtlarında kendisi gitar çalmıyor mu
evet çaldı 😉buzz demiş ki:yok gitarlara ogunu yazmamışsında o yuzden dedim
ogun 3 te gitar çaldı da ogun ve korkma da studyoda kayıt esnasında çaldı mı onu soruyorum ben yoksa kliplerde ve konserlerde çalıyor onu biliyorum zaten
evettt..zaten albümlere bakarsan yazıyor 😉buzz demiş ki:butun albumlerde mi?
yoo yapıyor..hani bir parçası varya sen gel hele gel kendine gel fln .o gün albümünde işte canlı performanslarda o parçada bir çığlık basıyor ki..sorma 😀buzz demiş ki:orjinal album ? ben ? çok uzak sözcükler neyse ogunun sahne performansını ço kbeğeniyoru mkendisine başarılar
ama ben en çok onun secret missile klibindeki o vahşi metalci genç halini beğenmiştim şimdi koca adam oldu yav yapmıyor öyle hareketler artık 😀