cinsellikle ilgili konuları bilmiyorlar!onların bildiği şeyler çıplak kadın vücudu;mastürbasyon nedir,nasıl yapılır.ve bu bilgileri kulaktan dolma olarak çevrelerindeki yaşıtlarından ya da gizli kaçak aldıkları dergilerden edinirler ki yanlış olmakla beraber son derece de zararlı şeyler gelişir henüz olgunlaşmamış beyinlerinde.bu da ileride hem düşüncelerine hem de vücutlarına zarar verir!velet demiş ki:arkadaşlar bana sorarsanız(kimse sormaz ya)konulsada farketmez konulmasada çünkü bu devirde ben dahil olmak üzere 5.sınıftan itibaren tüm çocuklar cinsellikle ilgili konuları zaten biliyo
kulaktan dolma bilgiler ne kadar gerçekçi olabilir?toplumda hala o kadar çok yanlış bilgi var ki cinselliğe dair.bence dersi verilmeli.velet demiş ki:arkadaşlar bana sorarsanız(kimse sormaz ya)konulsada farketmez konulmasada çünkü bu devirde ben dahil olmak üzere 5.sınıftan itibaren tüm çocuklar cinsellikle ilgili konuları zaten biliyo
kesinlikle doğru...cinsellik demek illa hemen akla gelen şeyler değil...cinsel sorunlardan tutun da aile planlamasına kadar bir çok konuyu kapsar...forsytia demiş ki:toplum olarak kesinlikle hazır değiliz ama olsa keşke ve dediğiniz gibi sürekli müfredat içinde olsa. bide nasıl yapıldığından çok korunma yönleri aile planlaması şeklinde olsa daha iyi olur bence yoksa yurt dışındaki gibi muza prezarvatif geçirme şeklinde olursa o işin b.ku çıkar
actarus demiş ki:Aile yapımızda zaten o ders vardır.
cinsel eğitimle ahlakın ne alakası var?actarus demiş ki:Bu ders genelde ahlaksız toplumlarda olur.
cinsellik = fuhuş diye düşünmek mantıklı bir yaklaşım değilactarus demiş ki:Tailand gibi ülkeler fuhuş turizmiyle besleniyor...
oralara ders konsa farketmez...
ne saçma bi mantık, nerden biliyomuşsun zinayı öğrettiklerini, kaç kere cinsel eğitim aldın, aldıysan "gidin fuhuş yapın" mı dediler, bu ülke insanının her türlü eğitime ihtiyacı olduğu gibi böyle bir eğitime de ihtiyacı vardır, yoksa gazetelerde doktorlara "rüyamda cinsel ilişkiye girdim, hamile kalırmıyım" tarzı sorular soran insanları görmeye devam ederiz...comoestais demiş ki:herşey bitti cinsellik dersi kaldı , o yaşta zina yaparken kondom kullanmayı öğretmeyi amaçlayan , bakın çocuklar bu s.k bu a. diyip çocukların yüzlerini kızarmasına sebep olacak lüzümsüz bir ders olacaktır onun yerine bu zihniyettense zinayı,hırsızlığı,iki yüzlülüğü ahlaksızlık ve terbiyesizlik dersi adı altında verilmesi daha verimli olacaktır kanısı içinde ve düşüncesindeyim.