actarus demiş ki:Kızların adet günleriyle ne alakası var...
kız intihar mı etmiş...
öyle her olay bir eğitime uyarlanmaz..
% 80 ahlak eğitimidir...
evlenmeden cinsel ilişki yok arkadaşlar...durum bu...
kız arkadaşım olsunda..onu beceriğim...
anlayışını önlemek...
aksuvar demiş ki:ne zamandan beri namus bacak arasına düştü...
buzz demiş ki:aksuvar demiş ki:ne zamandan beri namus bacak arasına düştü...
hep ordaydı zaten 🙂
buzz demiş ki:aksuvar demiş ki:ne zamandan beri namus bacak arasına düştü...
hep ordaydı zaten 🙂
valla bilmem ama seni odunla kovalayacağı kesin...🙂buzz demiş ki:vay be bi lokantaya gidip abi çek bi orospu desek getirir mi adam 🙂
actarus demiş ki:Kızların adet günleriyle ne alakası var...
kız intihar mı etmiş...
öyle her olay bir eğitime uyarlanmaz..
% 80 ahlak eğitimidir...
evlenmeden cinsel ilişki yok arkadaşlar...durum bu...
kız arkadaşım olsunda..onu beceriğim...
anlayışını önlemek...
mer_ve demiş ki:ahlak toplumsal değil bireyseldir.avrupa ülkeleri de "ahlaksız" filan değiller.çünkü ülkece ahlaksızlık diye birşey olmaz.toplumun ahlakı diye birşey yoktur.şu forumda bile öyle yobazca yorumlar yapılmış ki cinsellik dersi gösterilse ne olur düşünmek bile istemiyorum.ayrıca "zina" ne demek allahaşkına?şeriat hükmünde geçen bir kelimedir bu.benim lügatımda böyle bir kelime yok.biz insanlar cinsel ilişki diyoruz ona.
mer_ve demiş ki:ahlak toplumsal değil bireyseldir.avrupa ülkeleri de "ahlaksız" filan değiller.çünkü ülkece ahlaksızlık diye birşey olmaz.toplumun ahlakı diye birşey yoktur.şu forumda bile öyle yobazca yorumlar yapılmış ki cinsellik dersi gösterilse ne olur düşünmek bile istemiyorum.ayrıca "zina" ne demek allahaşkına?şeriat hükmünde geçen bir kelimedir bu.benim lügatımda böyle bir kelime yok.biz insanlar cinsel ilişki diyoruz ona.