cinnet demiş ki:
Bencede böyle bişey varsa çıkmamak daha iyi..Son güne kadar kimin olup olmadığı belli olmayan organizasyondan hayır mı gelir??
Bide başka bi forumda playlistinizi gördüm de sizin beste biraz daha böyle coverlarınıza ters gibi geldi..Yani çilekeş besteleri mesela coverlarıyla uyuşuyo veya deja vu besteleri ne biliyim yaptıkları coverlara benziyo veya sokak köpeklerinin besteleri de öyle..Sizinki biraz daha duman besteleri gibi olmuş gibi geldi..haa şunu söyliyim ben şarkıyı hiç fena bulmadım..Hatta güzel bi kayıt ve hatasız davul-basla baya güzel olacak bi şarkı bence..Neyse öyle işte 🙂 Tüüm konserlerinizde başarılar..H.tepeye gelmeye çalışıcam..
'son defa' bizim fanta için yaptığımız bir şarkı yani daha sert bir bestede yollayabilirdik ama gereksinim buydu maalesef.bizim yapmak istediğimiz müzik playlistimizin aynısı dinlediğimiz ve çalmayı sevdiğimiz şeyler bunlar ama ortama göre yalanda çalınır slipknotta yani bunu iyi ayarlamaya çalışıyoruz.
organizasyona gelince bizde çıkmak isteriz ama davulu anfiyi biz ayarlayacaksak o organizasyona çıkamayız.gönül isterdiki çıkalım konser olsun ama kısmet
😉
jasminto kısmet bu işler beraber çalmak güzel olur
😀
esenkalın