OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

eee bi yanlış anlaşılma olmuş haftaya pazardan itibaren pazar günleri garage dayız gidipte şaşıranlar olmuş karışıklık için özür dileriz.

14 mart pazartesi(yani yarın) garage da çıkacağız sadece bu haftalık diğer haftalar pazarları çıkacağız.hürmetler

Gece güzeldi ama ses sistemi oturmamis o yuzden sorun yasandi sanirim :roll: 2. bölüm cok daha iyiydi... :dans pazar günü eminim daha iyi olucak... sizi seviyorum ben 😉

sesle ilgili bir problemimiz oldu ilk bölümde ikinci bölümde çözdük gayet temiz sound aldık her pazar böyle olur inşallah.
barfly perşembeleri devam ediyor artık pazarları garage dayız.
hürmetler

pazar günleri garage dayız pazartesi değil 😀 yanlış anlaşılma devam ediyor pazar geceleri garage dayız sadece geçen pazartesi özel bir gündü.artık pazar garage perşembe barfly da devam ediyoruz.ürmetler 😀

Tasiyici_Cats demiş ki:
pazar günleri garage dayız pazartesi değil 😀 yanlış anlaşılma devam ediyor pazar geceleri garage dayız sadece geçen pazartesi özel bir gündü.artık pazar garage perşembe barfly da devam ediyoruz.hürmetler 😀
ay ne gusel ya gunlerimiz hep overdose la geciyor... persembede pazarda beraberiz
sizi seviyorum canlarim..

Tasiyici_Cats: tursum 🙂 :ask :elsallaa

yeni davulcunuz sürgün deyimiyle "hayırlara vesile olsun".. overdose deyimiyle de "kısmet" diyorum bu duruma.. cicibebe deyimiyle.. ee.. hayırlı olsun yani bizim pek terminoloji yok da o açıdan.. 🙂

kıvanç izleyemedim ama biliyorum ki elinden gelenin en iyisini yapmışsındır.. başarılar..

tolgaya'da selam buradan

Geçenlerde Perşembe günü galiba sizi barfly'da izledim. Bence orjinal bişey yapmışsınız.Yeni olmanıza rağmen dikkat çekiyo ve fark ediliyosunuz. Yalnızca vokaller, özellikle şapka takmayanı grıtlağını bukadar zorlayarak şarkı söylemeye devam ederse 2-3 sene sonra şarkı söyleyemiyecek duruma gelebilirler. Bunu bi eleştiri değil tavsiye olarak alın.Çünkü benzer bişi arkadaşımın başına geldi. Sanırım haftada 2 gün çıkıyosunuz. Buna dikkat edin bence, bu ciddiye alınacak bişey.Sestelleri o kadar zorlamayı kaldırmayabilir(düzenli ses egserzisi yapmıyorsanız). Belki de bişey olmaz ama olma ihtimali var. Ses tellerini o kadar zorlamadan da güzel şarkı söylenebilir bence ki sizde yapabilirsiniz. Başarılıar.

Bu gece umarım program cok ıyı gecmıstır… gelemedım 🙁
deha demiş ki:
Yalnızca vokaller, özellikle şapka takmayanı grıtlağını bukadar zorlayarak şarkı söylemeye devam ederse 2-3 sene sonra şarkı söyleyemiyecek duruma gelebilirler. Bunu bi eleştiri değil tavsiye olarak alın.Çünkü benzer bişi arkadaşımın başına geldi. Sanırım haftada 2 gün çıkıyosunuz. Buna dikkat edin bence, bu ciddiye alınacak bişey.Sestelleri o kadar zorlamayı kaldırmayabilir(düzenli ses egserzisi yapmıyorsanız). Belki de bişey olmaz ama olma ihtimali var. Ses tellerini o kadar zorlamadan da güzel şarkı söylenebilir bence ki sizde yapabilirsiniz. Başarılıar.
Scream vokal gercekten zor iş.. farklı bır teknık gerekıyor normal duz vokal yapmaya benzemıyor… :!: eger bılmeden, teknıgını anlamadan yaparsan ses tellerıne zarar verebılırsın evet…!!ve ciddi sorunlar cikabilir aslinda bu sesle ilgili hersey için gecerli...zaten ınsan anlamasa bıle vucut gırtlak bunu bellı edıyor sesde kısılma ,bogazda acıma, yanma…bazen ınsan bunu kendı kendıne cozebılıyor.. kolay degıl elbette ..opera gıbı farklı bır yerden soylenıyor.. sık soglendıgı zaman sesın dınlendırılmesı lazım zaten ılk basta nefes egzersızı ogrenılmelı sesı tasıyan tek sey nefes…sonra ses egzersızlerı gelıyor..onuda bılınclı yapmak lazım …scream yaparken ses tellerını zorlamak degılde gırtlaga yuklenmeden yapmak onemlı cunku her harukarda ınsan bunyesıne cok uygun olmayan bır soyleyıs seklı.. bilinçli insanlardan yardım alınıyorsa sorun yok.. ki bilinçli insanlar var yanında….
😉

gece çok güzeldi geç saatlere kadar orda bizimle kalan seyirciye teşekkür ederiz.
deha demiş ki:
Geçenlerde Perşembe günü galiba sizi barfly'da izledim. Bence orjinal bişey yapmışsınız.Yeni olmanıza rağmen dikkat çekiyo ve fark ediliyosunuz. Yalnızca vokaller, özellikle şapka takmayanı grıtlağını bukadar zorlayarak şarkı söylemeye devam ederse 2-3 sene sonra şarkı söyleyemiyecek duruma gelebilirler. Bunu bi eleştiri değil tavsiye olarak alın.Çünkü benzer bişi arkadaşımın başına geldi. Sanırım haftada 2 gün çıkıyosunuz. Buna dikkat edin bence, bu ciddiye alınacak bişey.Sestelleri o kadar zorlamayı kaldırmayabilir(düzenli ses egserzisi yapmıyorsanız). Belki de bişey olmaz ama olma ihtimali var. Ses tellerini o kadar zorlamadan da güzel şarkı söylenebilir bence ki sizde yapabilirsiniz. Başarılıar.
deha güzel yorumların için teşekkür ederim düşünmen yeter hatta 😀 scream brutal gerçekten zor iş bazen yüklenmem gerekiyor yüklenmemem gerektiğini bildiğim halde ama bazen gerekiyor.elimden gelen çalışmaları yapıyorum derslerimi alıyorum yani ne gerekiorsa yapıyorum.inşallah bişey olmaz çok feci olur şarkı söyleyememek.bakalım kısmet.tekrar teşekkür ederim

Alc43Vol demiş ki:
Zoo'da dinlemistim kaydinizi nettende indirip dinledim kizmayin yanlis anlamayin ama cok basit ve kotuydu ama mutlaka degisiklik vardir basarilar...

elestiriye kizilip yanlis anlasilmaz ama daha yapici elestiri için her pazar 21.00 de GARAGE'a beklerim.... :idea: :idea: :idea:

bugün hikmet clean vokal hastaneye kaldırıldı.canım arkadaşıma acil şifalar diliyorum.bugün garage da olamayacağız.önce sağlık malum.herkezden özür dileriz.hürmetler.

Geri