- Konu Sahibi Konu Sahibi
chino iyi olur 😀😀 cumarteside kalabalık olur zevkli olur sanki 1 saat ama olsun 😀 hürmetler....
Clown demiş ki:walla geçen pazarın üztünden 4gün geçti ben daaa nete yeni girebildim.
overdose overdose diyonuz 2 şarkı dinleyip çıkıyonuz.
gönül ister ki programın sonuna kadar benimle birileri kalsın
hep tek kalıyom walaa 🙂
yine süperdi overdose yine yaktı, yıktı, dağıttırdı.
c.tesi garageda olacağınıza sevindim
insanlar müzik dinlesin biraz.
ii şanslar overdose....
ayca84 demiş ki:bende cumartesi gecesi garagedaydım ve overdose un geldiği noktaya hayran kaldım(müzikalite olarak).gerçektende cumartesiyi hakediyorlar dedim kendi kendime ama öğrendim ki pazar geceleri çıkıyormuşsunuz garageda.çok garipsedim ama neyse o garageın ve sizin bileceğiniz iş.saklıkentte ilk kez dinlemiştim sizi o zamanda beğenmiştim hatta arkadaşlarla konuşmuştuk sizi çok daha iyi olursunuz diye ve aynı arkadaş grubu hayretler içerisinde izledik sizi.öyleki bir süre sonra dayanamadık hem izlemeye hemde zıplayama başladık 🙂 inanılmaz bir aşama kaydetmişsiniz gerçekten.şarkıları orjinallerine çok yakın çalıyorsunuz vokaller birbirine çok iyi uyum sağlıyor(özellikle scream vokal muhteşemdi.diğer vokalde inanılmaz enerjikti ve çok iyi bir sese sahip).çok başarılıydınız sahnede.o kadar hareketlisiniz ki yani sahnede yerinizde durmuyorsunuz.şarkıları kötü söyleseniz bile insanlar eğlenirler gibi geliyor bana.zaten süper söylüyor ve çalıyorsunuz çok keyifli gerçekten sizi dinlemek ve İZLEMEK 😀 bundan sonra her pazar gelmeye çalışacağım ama çok ters bir gün sürekli gelemeyeceğim ama garage da çıktığınızı öğrenmem çok iyi oldu.tekrar tebrik ediyorum hepinizi ve bukadar kaliteli işler yaptığınız için tebrik ediyorum sizi.
Torres demiş ki:Kesinlikle katılıyorum.. Bu kadar konuşulan beğenilen overdosa gidiyoruz, yarıdan sonra ben ve zıplayan bi kaç kişi daha kalıyo..
peki bu garage' daki pazar günü olayının hala cuma ya da cumartesi ye alınma olayı yokmu? cumartesi oraya erken gelenler bi daha çıkmadı gibime geldi benim. normalde cumartesi leri 8.30 gibi garaga gittiğimde o kadar kişi olmazdı...
😆 😆Clown demiş ki:vokalleri sahneden kaçtı ama onlar yine de yılmadı.
teşekkür ediyoruz daha fazla dikkat edeceğiz.tekrar teşekkür ederim eleştirilerin ve yorumların için.hürmetler 😀NormalBunyamin demiş ki:güzel çalıyosunuz..ama system of a down ları daha iyi bekliyoruz.(chop suey,sugar ve suggestions gibi)