Bu sitedekı bazı arkadasların muzık yorumlarına ,elestırılerıne hayran kalıyorum.. muzık otorıtesıymıs gıbı bırde cıddı cumleler kurduklarını sanıyorlar .. enteresan..ben muzık otorıtesı degılım tabı.. ama 1 sene bılkent konservatuarı, 6 sene hacettepe konservatuarında okuyuınca benımde soz soyleme hakkım doguyor ıster ıstemez..ınsanları elestırırken daha oncede soyledıgım gıbı konu hakkında bılgı sahıbı olmalı ınsan ..hoslanılmayan bır sey soz konusuysa bunu guzel cumlelerle, guzel turkcemızı bozmadan da yapılabılır sanırım..
Her muzıgın bır dınleyıcı kesımı var ,herkes sevıcek, herkes o tarzı begenıcek dıye bır kaide yok..
Overdose’un yanlarındayım her zaman cunku kaatedılen yolu gorebılıyorum ve yanlarındaydım…. Ne kadar sevdıklerını ,ıstedıklerını, ugrastıklarını gorunce bu yorumlar dogal olarak canımı sıkıyor. Elbette onların basın sozcusu degılım yada muzık danısmanları..kımseyı alt etmek ,bozmak nıyetınde degılım.. sozlerım geneldır ve alınıcak olan arkadasların da bıraz daha dusunmelerını bazı konularda bılgılenmelerını kı muzık konusunda konusabılmek ıcın cok sey ogrenmek gerekıyor.. bu ısılerine yarıycaktır, muzısyen olunmasa bıle ıyı bır dınleyıcı olmak cok onemlıdır.bu gece kac kısı gelırse gelsın sız sahnede umarım ıyı vakıt gecırıp ,eglenıp ıyı muzık yaparsınız. Cunku seyırcının eglenmesı sızın eglenmenızle baslıyor.. ve bunu zaten cogunlukla yapıyorsunuz.. basarılar canlarım..