andac cafe selanik2 de bilardo salonu olan bir mekandı sadece cumartesi günleri amatör gruplara sahnesi olmadan eski bir davul ve camilerde kullanılan ses sistemiyle konserler vermeye calışmış,gruplarla izleyiciyi bütünleştiren bir mekan yaratılmıştı..ismini sayamıyacagım kadar cok amator grup konser vermiş veya eglenmek için takılmıştı..maresalx demiş ki:yok bu arkadaş forumdaki yaklaşık 40204959 bin tane gruba aynı kalıpla mesaj attı da herkese aynı şeyi yazında duygulandım bende bi sorim dedim..
bu mekan yaklaşık 9 ay önce kapandı..
şimdi aynı ruhla teknolojısını biraz geliştirerek kızılay da yeni bir yer acıyoruz..
andac'ın mesaj cektigi grupların hemen hemen hepsi o mekanın tozunu yutmuş havasını solumuş grup veya elemanlardır.her yere reklam amacıyle mesaj cekilmemiştir...
sadece OverDose grubuna yeni acılacak mekanda tarzından ve kalıtesınden dolayı meaj cekilmiştir..
maresalx arkadaşımız her amatör grup sitelerinde sadece sataşma kokan yazılar yazarak ne yapmak istedigini anlamadım..ama o cekirge 3 cüyü atlamaya kalkıyor..
sizde özür diliyerek buraya bunları yazıyorum.
başarelarınızın devamını diliyorum..