OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

A dan çalınan parçaları E den veya drop C den çalmak ne kadar mantıklıysa artık!?
gerçi siz gayet memnunsanız problem yok demektir..
daha memnun olabilmeniz dileğiyle..

no demiş ki:
A dan çalınan parçaları E den veya drop C den çalmak ne kadar mantıklıysa artık!?
gerçi siz gayet memnunsanız problem yok demektir..
daha memnun olabilmeniz dileğiyle..

şuan için bir sorun teşkil etmiyor bizim için sonuçta cover yapıyoruz.o yüzden o kadar kasmaya gerek yok şuan ama 7 telli bir gitar alabilirse gitristimiz niye aldın demeyiz o çalar bizde söyleriz ama o kadarda önemli değil :twisted:

iyisiniz

😆 😀 😛
slm herkese valla ben yeni kayıt olduğum için olaya direk dalıyorum
ben saklıkentteki konseri gayet beendim bence güzeldi grup yeni olduğundan inanılmaz bi performans beklememek lazım ondan öncede bir defa stüdyoda dinlemiştim.Dostlarımın böyle bir olaya girmesi süper bişey.
Bu arada konser cd sini istiyorum bende bi izleyim bakiim ona görede bi yorum yaparım.Canlı dinlerken herşeyin farkına varamıyosun.Ama sizi orada görmek bile süperdi.Hikmetin tulumuna hasta oldum zaten.ilginç olmuş güzeldi.Fırat ta sesini oldukça geliştirmiş.Bu arada Fırat geçmiş olsun abi dikkat et kandine.Neyse daha iyi olcak zamanla herkese sevgiler. 😛 😆

ahmet antalyayada yollayacam sana kayıtları falan söz.caner olm bi kayıt yapamadık zoo nun bilgisayarı bozuldu hayretler içinde kaldık.ama azimliyiz kısmatese yarın yapacaz kayıtları.allahım duy sesimi 😀

canercim yaptık kayıtları yarında mix li halini alacaz inşallah ham kaytlar elimde şimdi.bayağı güzel oldu zoo ya çok teşekkürler süper yardımcı oldular.hepimize hayırlı olsun.

utku ben o organizatörle konuştum fıss olmazsa haber verecekler zati ama ....

'son defa' adlı şarkımızın kaydı bugün itibariyle bitmiştir.meği geçen herkeze çok teşekkür ederim.zoo ya ve adnan abiye ayrıca teşekkürler.güzel oldu güzel 😀

abi ben tüm guruba teşekkür ederim ama en çok zoo sound daki adnan abiye çok teşekkür ediyorum ..ben bu kadar ilgili ve sabırlı,aynı zamanda da kral bi adam görmedim.. gidin tanışın yani o derece.

selam herkese
abi bence kayıt çok başarılı oldu
şarkı da gayet iyi zaten
o kadar uğraşmaya deydi gerçekten bence
bu arada adnan abi de acayip kafaymış yani bi de peygamber sabrı var adamda 😆 😆 😀
neyse herkesi öpüom
:kicsalla :zipla

Geri