eyvallah dostlar canlar ciğerler.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz aman ne bilim yaa zormuş bu işler 😀 ama zevkli
eyvallah sağol bizim ilk kaydımızda bişeylerin yanlış gideceğini biliyorduk yorumların için sağol.o saydığın gruplardan sadece mangayla temasımız yok diğerleriyle çok sık olmasada görüşme halindeyiz desteklerini yorumlarını almaktayız.onlarada çok teşekkür ederiz senin vasıtanla.senin dediğin gibi zamanla düzelir herşey sanada kolay gelsinvadaa demiş ki:Selam arkadaşlar..Bende indirdim demonuzu..Öncelikle şunu yazayımda, bende müzisyenim İstanbul'un büyük otellerinde gitar çalıyorum...Bir kere kaydı yapan kişi sizle hiç uğraşmamış bence veya uğraşacak kadar olayı bilmiyor...Introda inanılmaz dağınık bir gitar var,davulun metronomu aksıyor...Gitar tonları çok karışık...ve back vokal-nakaratta ki vokalde aynı arkadaş heralde- detone ve sesi vokal arkadaşın sesiyle çok uyumsuz...
Bence Ankara'da çok iyi gruplar ve çok iyi kayıtları var..Çilekeş,Manga,Dejavu,84 gibi kayıtları çok sağlam gruplar var..Tarzlar farklı olsa da onlarla iletişime geçsenize..Bunun size bayağı yararı olacağını düşünüyorum..Madem amatör gruplar dayanışması var o zaman bu arkadaşlarda size kayıtta destek olurlardı...Neyse yanlışlar yapıla yapıla doğrular bulunuyor...Başarılar...
dostum zip yok sanırım sadece sağ tıklayıp farklı kaydet dersen kolaylıkla olacaktır.saygılarerinch demiş ki:Ziplenmiş dosya mı? Eger oysa ıcını bir turlu acamadım sarkıya ulasamıyorum.. Bu benim bilgisayarı kullanma kapasitem ile mi ilgili yoksa bir puf noktası var mı?