eengin demiş ki:FHM dergisi aralık sayısında özlem tekin ve pozları var.
DeRiN_Su demiş ki:arkadaşım taşımadığını söyleyemezsinhasan85 demiş ki:neyi taşıyo ya ben orda dumur oldum,bişi yok ki...şoke olmadıysam da şaşırdım azcık.Diziler fln da var herhalde...Sanki turkrocktan ufak ufak tahliye edio kendini...Anlamadım...Vardır bi bildiği de bi dinleyeni olarak çokda hoşuma gitmedi.
benimde hoşuma gitmedi,hatta saçlarıyla falan da eski güzelliğini göremedim.zaten paylaşamam da kimseyle,kudurdum
ama taşımış,en azından baska insanlar gibi saklı gizli yapmamıs bu isi
neler görüyoruz biz her gün tozlu sayfalarda
...
evet bende bugün gördüm 8Ohasan85 demiş ki:neyi taşıyo ya ben orda dumur oldum,bişi yok ki...şoke olmadıysam da şaşırdım azcık.Diziler fln da var herhalde...Sanki turkrocktan ufak ufak tahliye edio kendini...Anlamadım...Vardır bi bildiği de bi dinleyeni olarak çokda hoşuma gitmedi.
hakvermiyor değilim tekin08 fakat biraz ılımlı olalım. Heves işte geçecek. Kendisi de dediği gibi albümle gönlümüzü alacak.tekin08 demiş ki:Ya bende sinir olmaya basladım artık. özlem ne yaparsa yine de desteklerim ama bence artık abartmaya basladı.
kesinlikle haklısın özlem tekinin farkında çoğu kimse , ondaki potansiyel inkar edilemezallerji demiş ki:özlem tekin bence sahne sanatlarında oldukça başarılı, gerek müzik, gerekse oyunculuk, ben onun dizilerde filmlerde oynamasını yadırgamıyorum, onun bence star olmak gibi bir kaygısı yok, üretebildiği sürece mutlu, ben de memnunum🙂
allerji demiş ki:özlem tekin bence sahne sanatlarında oldukça başarılı, gerek müzik, gerekse oyunculuk, ben onun dizilerde filmlerde oynamasını yadırgamıyorum, onun bence star olmak gibi bir kaygısı yok, üretebildiği sürece mutlu, ben de memnunum🙂