O
ozserkan
cok da basarılı oyunculukta bu kadar yargılamaya gerek yok zamanı gelınce albumde olcak konserlerde
Özlem seni yanına alsın turneye filan götürsün yaa.Ne biçim Fan'sın böyle sen yaa,2 dakka yerinde durmuyosun Öz'de Öz diyosun,hiç yorulmuyosun ya 😀 nedir bu enerji?serox demiş ki:Kasmaya gerçekten gerek yok. Tabiki insanlar eleştirebilir fakat biz (affola bildiğim bilgilerle) arkadaşları bilgilendirmeye çalışıyorum ve çalışacağımda. Yeter ki hiçbir şey yanlış anlaşılmasın.
eengin demiş ki:FHM dergisindeki pozların tümüne bugün bakabildim.Ya ne söylenir bilemiyorum,kendisini piyasadaki bi avuç aşmış insandan biliyodun.çok talihsiz olmuş.keşke olmasaydı.gerçek rockerların gözünde büyük bi imaj kaybı yaşadı.
Sinandemir demiş ki:Ya bu kadını hiç sevmiyorum birde rock müzik yapıyorum diye geçiniyor bu son albümünde rock'a dönmüş kadının yaptığı müzikten yıllardır anlamış değilim pop müzik'mi yapıyor club'mu yapıyor techno'mu yapıyor belli değil.
Vaybe hiç rock'tan anlamıyormuşum hemde haluk levent'in kişiliğini nerden biliyon sen haluk levent hakkında bilip bilmeden yorum yapma hemde ne demişim özlem tekin club'mu yapıyor techno'mu yapıyor belli değil demişim ama yeniden söylüyorum bu son albümünde rock'a dönmüş ama özlem tekin yıllarca pop'un kralını yaptı.serox demiş ki:Sinandemir: sen önce avatarındaki kişiliğe bak 😀
Stratofanius: Gerçekten yazık rock platformuna takılma istersen... 😀
serox demiş ki:Stratofanius: Gerçekten yazık rock platformuna takılma istersen... 😀