bence performans iyiydi ama cidden çok yaşlı gösteriyodu dün beyazda...gözaltları fln iğrençti...alcoholicsunflower demiş ki:dün beyaz show da ben de izledim ve çok çirkin olduğunu bir kez daha farkettim.ayrıca sesini çıkartabilmek için bayağı bir kasması gerekiyor.çok kötü bir sesi var.ayrıca çok yaşlı duruyor.kaç yaşında olduğunu bilen var mı?
ııyykkkk dilek budak iğrençti bence yaaaaMorHatuN demiş ki:evet bende izledim dün .. o ebru gündeşin şarkısını baya iyi söylemiş ama kendi tarzında... ordaki kadına rağmen çok iyiydi bence.. (dilek budaktan bahsediyorumm) yani ben bile şarkı sölesem yeridir.. 😀
valla benim haberim yok ama sanmıyorum ya.yaptırsa önce gözaltındaki torbalara çare bulurdu😉cash demiş ki:Pamela estetikmi yaptırdı?????? haberi olan varmı ilk hali ile son hali arasında acaip bir fark var klipleri izledim ve karşılaştırdımda...
abi 32 yasında yaa... resmen iğrenc bi hatun ...klipte baya guzel gözukuyo ama.....alcoholicsunflower demiş ki:dün beyaz show da ben de izledim ve çok çirkin olduğunu bir kez daha farkettim.ayrıca sesini çıkartabilmek için bayağı bir kasması gerekiyor.çok kötü bir sesi var.ayrıca çok yaşlı duruyor.kaç yaşında olduğunu bilen var mı?
biraz agır oldu yaaa.....vooN__ demiş ki:'Nasılsın' sorusuna muhatab olmayacak , yüzüne bile bakmadan basıp gidecek derecede biri...!!
cash demiş ki:Yooo imajıda ilgilendiriyor 🙂 görsellikte çok önemlidir bir sanatçı için
Evet dikkatimi çekti bu kız estetik olmuş bi tuhaflık var eski hali ile kel alaka yeni yüz profili çirkindi yaaaa bayaa bu güzelleşmiş burnuyla oynatmış galiba bide yanaklarda rendeleme falan 😀
waxen demiş ki:ses tonunu pink'e benzetiyorum ben onun