Buna nasıl karar verdin?vooN__ demiş ki:'Nasılsın' sorusuna muhatab olmayacak , yüzüne bile bakmadan basıp gidecek derecede biri...!!
voon arkadaşım, vallaha onu tanımıyorsan böyle birşey söylemeye hakkın yok... pamela'ya gelince, sesi güzel ama müziğini beğenmiyorum.Roth-Azad demiş ki:Buna nasıl karar verdin?vooN__ demiş ki:'Nasılsın' sorusuna muhatab olmayacak , yüzüne bile bakmadan basıp gidecek derecede biri...!!
Pennywise demiş ki:voon arkadaşım, vallaha onu tanımıyorsan böyle birşey söylemeye hakkın yok... pamela'ya gelince, sesi güzel ama müziğini beğenmiyorum.Roth-Azad demiş ki:Buna nasıl karar verdin?vooN__ demiş ki:'Nasılsın' sorusuna muhatab olmayacak , yüzüne bile bakmadan basıp gidecek derecede biri...!!
Kardeşler yanlış anlaşılmış olmalıyım.. Bi keresinde denk gelmiştik kendisiyle.. bi hayranı olarak hal hatır sordum, 🙂 kendisi cevabı bırak yüzünü bile çevirmedi hiç.. yoksa hala severim kendisini.. 😳godforsaken demiş ki:biraz agır oldu yaaa.....vooN__ demiş ki:'Nasılsın' sorusuna muhatab olmayacak , yüzüne bile bakmadan basıp gidecek derecede biri...!!