vergisi ve kargosuyla 700 dolar oluyor yani. şu arka panele ve böyle tonlara sahip olan bir amfi için yine de uygun bir fiyat...
Dolar çok yüksek . Bu aralar ne alınırsa alınsın parasını haketmez 😀
Ama enflasyon sepetinde pinpon topu falan, ne tatlış dimi.Uzun zamandır alım satım yapan biri olarak artık fiyatlara ben bile şaşırıyorum. Geçen kabinlere baktım bir arkadaş için 1960A 3.000 liraya dayanmış (yazıyla üçbin) Yahu üçbin lira , öküz alınır o paraya. Delay , reverb pedalları 600 liraları bulmuş. Micro cube bile 600 lira olmuş. 150 liraya satarsam iyi sattım diyordum. Şaka gibi yahu . Geçen gün biri takasta 250 liraya sayıyordu pahalı geldi. Açayım bakayım sıfırı kaç paraymış dedim 600 küsür lirayı görünce şaşırdım. Şu küçücük 5150 çakması bile kesin 2000 lirayı geçer. Yazıktır gençlerimize para zor kazanılıyor. Çoluk çocuğa karışınca iyice baba moduna bağlamışım ben farkettim 😀
O amfinin ikinci eli var mıymış Türkiye'de diyecektim sizin sattığınızı hatırladım 🙂Peavey 6505+ 120w ikinci el almak daha mantıklı sanki 😀
öyle demeyeydin iyiydi. O kadarcık amfi bile komşuyla düşman ediyor adamı 😀Ampli dediğin şeyin bir ihtişamı olur arkadaş. Bu ne böyle, afedersiniz, çük kadar! 😀
4x12 ile yan yana gelince Shaquielle O'Neal ve sevgilisi gibi durmuş 🤔
Cepe atıp da geçilebilir sınırdan aslında 😀Pazarlık değilde ben Almanya' da alır geri yollarim sen hemen B-stock tan kaparsin mesela 😀