110-220 v dönüştürücü işini marshall ezelden beri kullanıyor zaten ve artık piyasadaki birçok üründe var. 8-16 ohm olayı da öyle.. hatta 4 ohm koyabilirlerdi. 0.1-1-20 watt olayı da artık baya yaygın.. Farkı diğer özellikler, Pc'ye-mic. bağlarken kolaylık sağlar lakin 20 watt 6505 beklemeyin yani bunun adı sadece öyle bu tamamen kendi başına ayrı bir seri olur. 120 wattlık amfiyi mini 20 watt yaptım oldu bitti değil yani. Ayrıca bu başlıktaki inceleme videosuna baktım clean kanalı bildiğin sallamışlar böyle inceleme mi olur yahu. Lambalı amfi alımında en önemli kanaldır bence ona göre boostlarım pedal filan koyarım. "Aha işte bu da clean kanal" deyip bir iki tıngırdatıp geçiştirmişler tamam high gain amfisi de azıcık çalaydın da göreydik demedim değil.
Arka panelde herşey var ama bir de china yazısı var. Bu paraya muadili ürünler made in USA / Germany oluyor. "Aha herşeyi tamam mutlaka bir şeyi eksik yapmışlardır" dedim ve arkasından onu gördüm. Hoş artık herşey çin malı, çin malı seviye seviye dandiği de var macbook, iphone üretecek kalitede iş gücü de var lakin içindeki komponentlerin de kalitesi üretim yerine göre değişecekse (bütün elektronik parçalar, özellikle lamba markası) gider jetcity filan alır içindeki tüpleri değiştiririm oh mis.
Arka panelde herşey var ama bir de china yazısı var. Bu paraya muadili ürünler made in USA / Germany oluyor. "Aha herşeyi tamam mutlaka bir şeyi eksik yapmışlardır" dedim ve arkasından onu gördüm. Hoş artık herşey çin malı, çin malı seviye seviye dandiği de var macbook, iphone üretecek kalitede iş gücü de var lakin içindeki komponentlerin de kalitesi üretim yerine göre değişecekse (bütün elektronik parçalar, özellikle lamba markası) gider jetcity filan alır içindeki tüpleri değiştiririm oh mis.
Son düzenleme: