Amfinin olayi arka paneli zaten 🙂 o arka panele bu fiyat bence uygun.Yok yok o paraya neler alınır neler ya soğan cücüğü kadar kafaya verilmez o paralar
ayrica 6505 efsane amfidir..
Amfinin olayi arka paneli zaten 🙂 o arka panele bu fiyat bence uygun.Yok yok o paraya neler alınır neler ya soğan cücüğü kadar kafaya verilmez o paralar
Tabii ki lambaların sayısını göz ardı edemeyiz ama apartmanda yaşayıp, bazen sadece gece çalmaya zamanı olanlar için gayet güzel bir iş yapmış Peavey. Zaten böyle bir cihazın 5150 veya 6505 le birebir aynılıkta bir ton vermesini beklemek de mucizeden başka bir şey değildir. Ama bu mh'nin verdiği tonun kulağıma güzel geldiği gerçeğini değiştirmez.6505 te kaç 12AX7 var bu minnoşta kaç ? Bunu bir göz önüne al derim. Bu amplinin 6505 olmadığı zaten net bir şekilde ortada
Ben bir tanesine sahibim zaten, her platformda da överim lakin 6505 olmadığını onun sadece bir isim ve görüntü olduğunu söylemek istedim 😉Tabii ki lambaların sayısını göz ardı edemeyiz ama apartmanda yaşayıp, bazen sadece gece çalmaya zamanı olanlar için gayet güzel bir iş yapmış Peavey. Zaten böyle bir cihazın 5150 veya 6505 le birebir aynılıkta bir ton vermesini beklemek de mucizeden başka bir şey değildir. Ama bu mh'nin verdiği tonun kulağıma güzel geldiği gerçeğini değiştirmez.
Ayrıca belirttiğim gibi bu son çıkardığı mh'lerin arka paneli oldukça çok yönlü. 115V/220V-230V dönüştürücü switch bile eklemiş adamlar. Aynı amfi hem ABD'de hem Tr'de hiçbir ek parça istemeden çalışabiliyor.
50858 eklentisini görüntüle
Kalp krizi nedeni 😀Ben bir tanesine sahibim zaten
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama engl ironball vereceginiz patayi hiçmi hiç hak etmiyor, sanki BBS sonic maximizer eklenmis gibi bir tonu var.Kalp krizi nedeni 😀
Eyvallah hocam. Ben de muhtemelen tercihimi ENGL Ironball20 den yana kullanacagim zaten. Lakin once bi Peavey classic30 umu satmam gerek.
John Petrucci'nin drive tonunu dinlerken midesi bulananlar var. Bence de zevkler ve renkler tartisilmaz .Zevkler ve renkler tartisilmaz ama engl ironball vereceginiz patayi hiçmi hiç hak etmiyor, sanki BBS sonic maximizer eklenmis gibi bir tonu var.
Gosterip elletmiyorlar 😀Çıkış tarihi 25 Mayıstı, 10 Haziran oldu. Şimdi 7 Temmuz olmuş. Niye böyle yapıyorsun Peavey?
Bu benim de canımı sıkıyor. Ama bu tür amfilerde durum çoğu zaman böyle; aksi takdirde hesaplı olması mümkün değil bu cihazların.Boşverin yaw, Made In China 🤣🤣
John Petrucci'nin drive tonunu dinlerken midesi bulananlar var. Bence de zevkler ve renkler tartisilmaz .
En azindan yine bi begenme var Petrucci'ye karsi hocam 😀Laf aramızda ben de petruccinin musicman öncesi ibanez jpm dönemi tonunu daha çok seviyorum.
Flsngerli choruslu ritm tonlarina ben de cok ısınamadım hocam. Ama solo tonunu su kulaklarim canli isitti ya,başka da bir sey istemem.. Enigma machine şarkısını bi dinleyin. Onun ritm gitarların da fx yok ve eskilri hatirlatircasina bir girisi varPetrucci muhabbeti dönmüş, katılmazsam ayıp olur. Şu illuminator pickupslardan önceki (tee 80-90'lar da dahil) sound'u ne kadar da güzeldi değil mi? Son vakitlerde eklediği chorus/flanger gibi ritim drive üzerindeki fx'ler pek bir çorba yapıyor sound'u. Nerede 2005'deki kütür kütür pure drive...
Ya sırf o yüzden Mac almıyorum, made in China 😉Boşverin yaw, Made In China 🤣🤣
E tabi 😀 Ben keyfimden mi 10W ampli projesinde 150W trafo kullandım 😀