Kapsamlı bir adaptör almana gerek yok vodoolab gibi adaptörlerin standart adaptörlerden tek farkı kısa devre koruması ve 4-5 adet çıkışı olmasıdır ki bunu o aldığın kabloyla da halledebilirsin. Mydukkanda yıldırım marka bir adaptör var kendinden de 6 adet çıkışı var fiyatını hatırlamıyorum(60 tl civarıydı sanırım) onu alabilirsin ama benim sana önerim add+ adaptör kullanman, izmirli analog pedal üreten bir firmadır illa ki duymuşsundur elektrik işinde aşmış adamlar sonuna kadar güvenebilirsin
http://www.addpluspedals.com/addplus_ac_adapter.html . Uçların bikaçı açık kalsa sorun olur mu demişsin, olma ihtimali yüksek, kullanmadığın uçları bantla sararak izole edersen kısa devre yapmasını engellemiş olursun. Son olarak en başta söylediğin adaptörün pedallarını çalıştırmamasının sebebi merkez + olmasıdır onun için de adaptörün çıkış kablosunu her hangi bir yerinden kesip kestiğin parçayla adaptörden gelen kabloları ters bağlarsan sorun hallolur, demek istediğim kabloyu kestiğin zaman içinde kırmızı ve mavi kablolar olduğunu göreceksin(renk değişebilir) kestiğin parçanın kırmızısını adaptöre baglı kablonun mavisine mavisini de kırmızısına takman gerek ama bunu yapmanı önermem kısa devre yapabilir sadece bilgin olsun diye söyledim. Umarım yardımcı olabilmişimdir
🙂