Pedal Çalışmıyor

Ibanez TS Mini pedalıma aşağıdaki adaptörü taktım. Inputa gitar taktım fakat çalışmıyor. Neden olabilir acaba?

Screenshot_20251217_173320_Gallery.webp

Selam,

Kusura bakma, diğer konu başlığında da tam olarak detay vermediğin için yardımcı olamamıştık ve hep aynı eleştiri gelmişti. Benzer şekilde yine aynı sonucu alacaksın. Lütfen (kendin için) detaylı yaz.
"Pedal çalışmıyor, bu da adaptör" yerine "Pedala elektrik geliyor mu? Adaptörü diğer pedallarla, pedalı diğer adaptörlerle denedin mi? Adaptörün arkasındaki polariteyi pedaldakiyle karşılaştırdın mı? Vs vs". Yani taktığın input soketinde bile ufak bi temassızlık olabilir. Bir pedal pekçok nedenden çalışmayabilir. Nazar da buna dahil.

Lütfen (yine kendin için), detaylı yaz ki, bilen biri çözüm sunulabilsin sana.
Adaptör fotoğrafıyla, pedal falı bakmak çok zor inan.
(Çok samimi ve dostane bi yerden yazıyorum bunu, kırdıysam kusura bakma)

Sağlıcakla 🖐

Selam,

Kusura bakma, diğer konu başlığında da tam olarak detay vermediğin için yardımcı olamamıştık ve hep aynı eleştiri gelmişti. Benzer şekilde yine aynı sonucu alacaksın. Lütfen (kendin için) detaylı yaz.
"Pedal çalışmıyor, bu da adaptör" yerine "Pedala elektrik geliyor mu? Adaptörü diğer pedallarla, pedalı diğer adaptörlerle denedin mi? Adaptörün arkasındaki polariteyi pedaldakiyle karşılaştırdın mı? Vs vs". Yani taktığın input soketinde bile ufak bi temassızlık olabilir. Bir pedal pekçok nedenden çalışmayabilir. Nazar da buna dahil.

Lütfen (yine kendin için), detaylı yaz ki, bilen biri çözüm sunulabilsin sana.
Adaptör fotoğrafıyla, pedal falı bakmak çok zor inan.
(Çok samimi ve dostane bi yerden yazıyorum bunu, kırdıysam kusura bakma)

Sağlıcakla 🖐
Ne demek hocam teşekkür ederim. Pedallar konusunda daha çok yeniyim. Bu da ilk pedalım oldu. Kutusundan daha 2 saat önce çıkarttım pedalı.

Sorunum pedalın ledinin yanmaması. Polariteyi karşılaştırdım hem pedal hem adaptör negative center. Elimde başka negative center adaptör olmadığı için başka bir adaptörle deneyemedim ama adaptörün çalıştığından eminim çünkü adaptör prosesörümün adaptörü.
Acaba temassızlık mı var diye düşündüm kabloyu sağa sola ileri harelet ettirdim ama yine ışık yanmadı. Yapay zekaya sordum, adaptör yüzünden bozmuş olabilirsin pedalı dedi. Umarım bozulmamıştır.

Geri