Geçen yılın mayıs ayında elektro gitarım bile yokken bi BOSS RV-6 alıp pedalboard dizme işlerine başlamıştım, bi yılda da çoğunluğu reverb, delay ve od/dist olmak üzere yaklaşık 80 civarı pedal aldım, bi çoğunu sattım, bi kısmı hala duruyor. Geldiğim noktada ne kadar minimalize etmeye çalışsam da 4 drive pedalı ve (amfinin yanında duran RC-3 ve TU-3W hariç) pedalboardda 8 pedalın altına düşemiyorum,. Hatta yazın sonunda bi de AMP 11 eklenecek.
🙂 Pedalboarddaki pedallar denediğim 11 reverb (RV-3, RV-5, RV-6, RV-1000, HoF, Flint, RoomMate Jr., Guyatone MR-2, Headroom, MXR M300, Old Blood Dark Star ), 14 delay (DD-2, DD-5, DD-7, El Cap, Memory Lane Jr., Memory Boy, Memory Toy, Ibanez EM5, Ibanez DM-1000, Line 6 DM4, Carbon Copy, Mooer Ana Echo, SD Vapor Trail, Replica), 30'dan fazla od-dist (sayamayacağım cidden) ve 5 phaser (Ibanez PT9, MXR EVh 90, EHX Bad Stone, '70s Small Stone, MP TOP) arasında bana en çok hitap edenler. Bu pedallarla ilgili merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim.