Kilim çok güzel.Kilimin satıldığı yer ve fiyatı hakkında bilginiz varsa cevap yollarsanız sevinirimBir takım sevdiğimiz overdrive’lar.130124 eklentisini görüntüle
Kilim çok güzel.Kilimin satıldığı yer ve fiyatı hakkında bilginiz varsa cevap yollarsanız sevinirimBir takım sevdiğimiz overdrive’lar.130124 eklentisini görüntüle
Bu kilim özellikle Stratlarla iyi anlaşıyor, 2015 senesinde IKEA’dan almak için sıraya girmiştim fakat bekleme listesi varmış. Kısmet 2019 temmuzaymış, iki taraf Higain opsiyonlu şık bir kilim 👌Kilim çok güzel.Kilimin satıldığı yer ve fiyatı hakkında bilginiz varsa cevap yollarsanız sevinirim
En büyük hayalim Timmy ile Amp11 / CoT'u karşılaştırmak 🤣Bir takım sevdiğimiz overdrive’lar.130124 eklentisini görüntüle
Timmy, zaten güzel olan bir şeye bir tık daha push etme, ortaya çıkarma amaçlı bir pedal. Tek başına biraz garip, edge of breakup, 6-7 ye kadar açılmış bir Fender üzerine harika. Bassman ile denemedim henüz ama super reverb ile göz yaşartıcı.En büyük hayalim Timmy ile Amp11 / CoT'u karşılaştırmak 🤣
soldaki Fuzz'i biliyorum da, sagdaki nedir?Yalan yok, sağdaki fuzz daha iyi 🙂
Evet you tube'da videolarini gordum. Satiyor musunuz bu pedaldan?Yalan yok, sağdaki fuzz daha iyi 🙂
AMP11 ve CoT kullandım transistörlüde de JTMde Fenderde de en sevdiğim overdrive pedalı hala o ama Timmy denemedim henüz, daha iyi diyenler var, cidden merak ediyorum.Timmy, zaten güzel olan bir şeye bir tık daha push etme, ortaya çıkarma amaçlı bir pedal. Tek başına biraz garip, edge of breakup, 6-7 ye kadar açılmış bir Fender üzerine harika. Bassman ile denemedim henüz ama super reverb ile göz yaşartıcı.
Amp11 ise, bendeki Cot50 ile tümleşik olan BigBox versiyonu. Sevdiğim bir drive baya, ana board da sabit duruyor sürekli. Çok yüksek gainli olmamasına rağmen, yine bir vintage marshall tadı veriyor. Single / Hum seçmeden güzel anlaştığını belirtmeliyim.
Timmy bence 129 dolar bandındayken ve üretiliyorken alıp koymak lazım kenara diyorum ben, yarın bir gün hype ederler vs. Bu arada Dirty Shirley’de de drive’a yüklenince de iyi gidiyor kendisi, daha bonamassa’vari lead tonlara yürütüyor.AMP11 ve CoT kullandım transistörlüde de JTMde Fenderde de en sevdiğim overdrive pedalı hala o ama Timmy denemedim henüz, daha iyi diyenler var, cidden merak ediyorum.
Timmy'nin 3. versiyonu cikmis bu arada. O yuzden reverb.com'a epey ikinci el dusuyor.AMP11 ve CoT kullandım transistörlüde de JTMde Fenderde de en sevdiğim overdrive pedalı hala o ama Timmy denemedim henüz, daha iyi diyenler var, cidden merak ediyorum.
sol üstteki pedal nedir?Cover grubu için böyle pratik bir setup oldu son tahlilde..
sol üstteki pedal nedir?