133028 eklentisini görüntüleSweet Sound Ultra Vibe ya da Jam Pedals Retrovibe gelecek, sonrasında bir daha düzenleyecek olsam da şimdilik blues board olarak burada.
Abi halledemiyorum onları , büyük boardda da böyle instagram’da gördüğüm boardlar gibi düzgün olsun dediğimde normalin 10 katı lehimsiz lava kit almam gerek, evlat acısı gibi para 🤦🏾♂️🤦🏾♂️Şu power kablolari bu duzenleyelim başkan =) Board güzelmiş bu arada.
Joyo CM15 var senkopda su an 217 tl. Ben gayet memnunum.Abi halledemiyorum onları , büyük boardda da böyle instagram’da gördüğüm boardlar gibi düzgün olsun dediğimde normalin 10 katı lehimsiz lava kit almam gerek, evlat acısı gibi para 🤦🏾♂️🤦🏾♂️
Templeboard bu sorunu çözer gibi geliyor bana.Abi halledemiyorum onları , büyük boardda da böyle instagram’da gördüğüm boardlar gibi düzgün olsun dediğimde normalin 10 katı lehimsiz lava kit almam gerek, evlat acısı gibi para 🤦🏾♂️🤦🏾♂️
Yer kalmadı 🙁Power Supply ı boardun altına alırsan (varsa yer tabi) baya bir gizlenir aslında kablolar Mert..
Joyo CM15 var senkopda su an 217 tl. Ben gayet memnunum.
Templeboard bu sorunu çözer gibi geliyor bana.
Mooer'in Macro Power S12 adaptörü var, 12 çıkışlı, bütün çıkışlar izole. Biraz büyük ve ağır bir cihaz ama nükleer santral gibi, tavsiye ederim. 😀Bir kaç güncelleme daha olacak gibi en büyük problemim 8 çıkıştan fazla, isolated, 1000mA çıkış opsiyonu olan ve çok pahali olmayan power supply arayışında olmam.
Tavisye /öneri varsa alabilirim bu konuda. 132471 eklentisini görüntüle
Yer kalmadı 🙁
Aslında diğer karışık board'u toplamak için güzel fırsat, bir kaç joyo kit kullandım ben de memnunum gayet.
Bu board aklımda bile yoktu evde sağda solda sürünen malzemeleri birleştireyim dedim bu çıktı, ama templeboard kesinlikle daha kullanışlı.
Mooer'in Macro Power S12 adaptörü var, 12 çıkışlı, bütün çıkışlar izole. Biraz büyük ve ağır bir cihaz ama nükleer santral gibi, tavsiye ederim. 😀
Neden ki? Ben kullanıyorum çok memnunum.Temple'a hayır, paranıza yazık.
Neden ki? Ben kullanıyorum çok memnunum.
Plate üstündeki yapışkanlara katılıyorum, ben orijinal yapışkanı söküp başka çift taraflı bant takarak sorunu çözüyorum. Onun dışında severek kullanıyorum. Zevk renk meselesi tabi.Malzeme kalitesi maalesef muadil sistemlerin altında. Kullandıkları "pedal plate" sistemi, board'a giren çıkan pedal sirkülasyonu artınca başa bela olmaya başlıyor (bir tane pedalım kenarda yatıyor, çıkaramadım bir türlü "plate"i). Ayrıca piyasada yüzlerce farklı velcro varken neden plate diye de sorası geliyor insanın. Modüler yapısı fikren güzel olmakla birlikte çok pahalıya çıkıyor. Delikler küçük, her pedal kablosu o delikten geçmiyor. Bunlar ilk aklıma gelenler.
mondo iyidir ama fiyatı da beslediği köyü alır muhtemelen. 😀MONDO var abi diğer board’da valla köy elektriği basıyor ama çok memnunum 7 yıldır tık demedi
Mooer'in Macro Power S12 adaptörü var, 12 çıkışlı, bütün çıkışlar izole. Biraz büyük ve ağır bir cihaz ama nükleer santral gibi, tavsiye ederim. 😀
Bu aleti ben de daha yeni aldım şiddetle tavsiye ederim herkese.Mooer'in Macro Power S12 adaptörü var, 12 çıkışlı, bütün çıkışlar izole. Biraz büyük ve ağır bir cihaz ama nükleer santral gibi, tavsiye ederim. 😀
VuuuKlon KTR ve freeze eklendi.133099 eklentisini görüntüle