Siddetle tavsiye edilir. Eureka fuzz'i cok seviyorum ama su an benim radarima da Kingtone mini fuzz girdi. Sanirim sirada o var.Duellist şık hareket olmuş. Her ne kadar ts tarzı pedalları fanı olmasam da benim de radarımda ola n bir pedal.
Şu an ne durumdasınız hocamBaşlık sahibi olarak, şu an evde 30 civarı pedal bulunmasına rağmen, başlığı açtıktan 9 sene sonra geldiğim nokta. Bir 9 sene sonra tek pedala mı düşeriz artık ne olur bilemedim. Less is more dediklerinden.
124980 eklentisini görüntüle
Nux od-3 nasıl güzel miforumun en fakir pedalları ve en az pedalı bende olsa gerek 😀
Nux od-3 , aliexpressden kupon mupon ve vergi geyiği yokken 60 liraya aldım. Tube screamer klonu.
Sonicake vol/wah , 1 liralık şeye bile vergi ve gümrüğe sunma ücreti olayı geldikten sonra 190 lira bayılmak durumunda kaldım.
132468 eklentisini görüntüle
feel free to joke about this.
Kedi bey/hanım da pedalları seviyor galibaBir kaç güncelleme daha olacak gibi en büyük problemim 8 çıkıştan fazla, isolated, 1000mA çıkış opsiyonu olan ve çok pahali olmayan power supply arayışında olmam.
Tavisye /öneri varsa alabilirim bu konuda. 132471 eklentisini görüntüle
rmc 10 mu wah?eet Sound Ultra Vibe ya da Jam Pedals Retrovibe gelecek, sonrasında bir daha düzenleyecek olsam da şimdilik blues board olarak burada.
Doğrudur 👌rmc 10 mu wah?