Bren de çok memnunum. Timmy kopyası diye çok eleştirildi bir dönem ama sonunda hakkını verdiler. Ben de Timmy de var, karşılıklı denedim ikisi birbirinden oldukça farklı. İkisi de ayrı güzel.Tonlarını dinledimde müthiş bir pedalmış. Ayrıyetten fuzz hiç sevmememe rağmen Shanks4k pedalınada hasta oldum.
No-name pedal nedir?
lovepedal les liusNo-name pedal nedir?
o kadar güzel ki pedallar. güle güle kullanın memory man'i 😀
sağolun zaman aldı toplamam sabır işi ama seçerek aldım hepsini.Umarım sizde istediğiniz pedallara sahip olursunuz.o kadar güzel ki pedallar. güle güle kullanın memory man'i 😀
Boss ds-2, electro harmonix memory boy, ibanez ts9 yakında da kendi yapımım lambalı bir booster geliyor. Kutulaması da bitince siteye atacağım.
Fuzzface üzerindeki mod nedir?
Analogman TI/UK Transistör ve bias knobFuzzface üzerindeki mod nedir?
Bir araştıralım nedir ne değildir.Analogman TI/UK Transistör ve bias knob
Fuzzface JHF-1(jimi hendrix fuzz) dallas arbiter england modeli. 35dolara gitar center 2. el kısmından aldım. Stok tonu cidden çok kötüydü, birde ebay'de 250dolar civarına gidiyor jhf-1. SRV'nin fuzz tonunu istediğim için TI/UK transistörde karar kıldım. "Cesar diaz texas square face" SRV nin fuzz pedalı TI/UK transistörlü Cesar Diaz ın kendi devresi. Birde bias ayarı ekledi analog mike, şuan efsane tonu. 2012den beri aynı pili kullanıyorum bu arada 😀Bir araştıralım nedir ne değildir.
Olmadı bizim fuzzface'i de süsleriz 🙂
Hangi model transistorler? Bi de low gain mi medium mu high mi 😀Fuzzface JHF-1(jimi hendrix fuzz) dallas arbiter england modeli. 35dolara gitar center 2. el kısmından aldım. Stok tonu cidden çok kötüydü, birde ebay'de 250dolar civarına gidiyor jhf-1. SRV'nin fuzz tonunu istediğim için TI/UK transistörde karar kıldım. "Cesar diaz texas square face" SRV nin fuzz pedalı TI/UK transistörlü Cesar Diaz ın kendi devresi. Birde bias ayarı ekledi analog mike, şuan efsane tonu. 2012den beri aynı pili kullanıyorum bu arada 😀